Απόστολος Λύτρας παιδιά: Πατέρας τριών κοριτσιών ο ποινικολόγος

ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Λύτρας παιδιά: Πατέρας τριών κοριτσιών ο ποινικολόγος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Είναι πατέρας τριών κοριτσιών από τους δύο του γάμους

17.06.2024 | 14:04

Τρία παιδιά έχει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, που είναι κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, πράξη την οποία παραδέχθηκε. Λίγα λεπτά αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στους δημοσιογράφος έξω από την Ευελπίδων, ζητώντας αρχικά «συγγνώμη» για την πράξη του από τη σύζυγό του και τα τρία του παιδιά. Τα παιδιά του Απόστολου Λύτρα είναι η Εύα, 19 ετών, η Νάντια, 17 ετών και η Δανάη, 9 ετών.

Η κοινή συνέντευξη

Μιλώντας το 2022, σε κοινή συνέντευξη με την Σοφία Πολυζωγοπούλου ο Απόστολος Λύτρας είχε μιλήσει για τα παιδιά του, εξηγώντας πως έχει μία κόρη μαζί της και ακόμη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

«Σε μία διαφωνία ‘κερδίζουν’ η Σοφία και οι κόρες μου. Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ. Έλεγα στη σύζυγό μου ότι το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα από την οικογένεια του άνδρα. Τελικά δώσαμε ‘ουδέτερο’ όνομα, Δανάη. Μέχρι και την ήμερα που παντρευόμουν είχα πολύ άγχος για το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι κόρες μου από τον προηγούμενο γάμο τη Σοφία», είχε δηλώσει τότε ο Απόστολος Λύτρας, προσθέτοντας: «Τα όνειρά μου τα συνδέω και με τα παιδιά μου, έχω παραμερίσει κάποια θέματα που με αφορούν. Η μεγάλη μου κόρη δίνει πανελλήνιες (σσ. το 2022) για να περάσει νομική, η μικρή είναι ηθοποιός και σε πρακτορείο μοντέλων». Η μικρή του κόρη, σήμερα 9 χρονών, είναι σε πρακτορείο μοντέλων, έχει παίξει σε διάφορα διαφημιστικά, αλλά και σε δύο τηλεοπτικά σίριαλ.

 

Exit mobile version