Νεκρή Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι 6ου ορόφου

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι 6ου ορόφου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Νεκρή Θεσσαλονίκη: Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βαρδάρη στο κέντρο της πόλης - Παρόμοιο περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη

17.06.2024 | 14:35

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/6) στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της πέφτοντας από μπαλκόνι 6ου ορόφου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:30 το πρωί στην περιοχή του Βαρδάρη στο κέντρο της πόλης.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 70χρονη γυναίκα έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Στο σημείο έφτασε η ΕΛΑΣ και η Πυροσβεστική η οποία συνέδραμε με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες.

Παρόμοιο περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ προκλήθηκε και στην Αλεξανδρούπολη από την είδηση της αυτοκτονίας άνδρα ηλικίας 62 χρόνων την Πέμπτη (13/6) βράδυ στον οικισμό του Απαλού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού μέσου evros-news.gr, ο άνδρας, ο οποίος έμενε μόνος του βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του.  Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ στην πολυκατοικία έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τη σορό του για νεκροψία-νεκροτομή. Πληροφορίες που παραθέτει ο ιστότοπος αναφέρουν πως ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του μέσω υπερβολικής δόσης χαπιών.

Exit mobile version