Δούκας για αρχηγός ΠΑΣΟΚ: Μακάρι, λέει ο Κωνσταντινόπουλος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δούκας για αρχηγός ΠΑΣΟΚ: Μακάρι, λέει ο Κωνσταντινόπουλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δούκας για αρχηγός ΠΑΣΟΚ: Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ψηλότερα το ΠΑΣΟΚ.

17.06.2024 | 10:45

Υπέρ της υποψηφιότητας του Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που με επιστολή είχε ανοίξει ξεκάθαρα θέμα ηγεσίας στο κόμμα μετά τις ευρωεκλογές. Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, άφησε εκ νέου αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας πως παρόλο που τον υποστήριζε παλιότερα, αυτή την στιγμή δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ψηλότερα το ΠΑΣΟΚ, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ένα πιο “πρωθυπουργίσιμο πρόσωπο”.

Όσον αφορά τον Χάρη Δούκα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εμφανίστηκε θετικός στο να θέσει υποψηφιότητα ο Δήμαρχος Αθηναίων, λέγοντας “μακάρι να είναι υποψήφιος ο Χάρης Δούκας”. Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τάχθηκε κατά της διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών στη μέση του καλοκαιριού, λέγοντας πως “αν γίνουν εκλογές τον Ιούλιο θα ψηφίσει μόνο ο πρόεδρος και οι φίλοι του”. Τέλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία πολιτική σχέση μαζί του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version