Άρμι Χάμερ κανιβαλισμός: «Είμαι ευγνώμων για τις κατηγορίες»

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άρμι Χάμερ κανιβαλισμός: «Είμαι ευγνώμων για τις κατηγορίες»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Άρμι Χάμερ κανιβαλισμός: Ο 37χρονος σταρ ο οποίος βρισκόταν στο απόγειο της φήμης του, όταν μια σειρά από ανησυχητικές κατηγορίες διατυπώθηκαν εναντίον του από πολλές γυναίκες

17.06.2024 | 14:58

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ αποκάλυψε ότι είναι ευγνώμων για τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς για κανιβαλισμό και βία που κατέστρεψαν την καριέρα του στο Χόλιγουντ. Ο 37χρονος σταρ ο οποίος βρισκόταν στο απόγειο της φήμης του, όταν μια σειρά από ανησυχητικές κατηγορίες διατυπώθηκαν εναντίον του από πολλές γυναίκες, οι οποίες τον κατηγόρησαν για βίαιη κακοποίηση και φαντασιώσεις κανιβαλισμού. Τον Φεβρουάριο του 2022, η 26χρονη πρώην σύντροφός του, Έφη Αγγέλοβα τον κατηγόρησε για βιασμό και κακοποίηση που συνέβη το 2017.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού μέσω του δικηγόρου του και είπε ότι όλες οι σεξουαλικές του επαφές ήταν «εντελώς συναινετικές, συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν εκ των προτέρων και ήταν αμοιβαία συμμετοχικές». Μιλώντας στο podcast Painful Lessons, ο ηθοποιός είπε για το σκάνδαλο: «Ό,τι κι αν είπε ο κόσμος, ό,τι κι αν συνέβη, τώρα βρίσκομαι σε ένα μέρος στη ζωή μου όπου είμαι ευγνώμων για κάθε κομμάτι του».


Η εξομολόγηση του Άρμι Χάμερ

«Βρίσκομαι πραγματικά τώρα σε ένα μέρος όπου είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό, επειδή εκεί που ήμουν στη ζωή μου πριν μου συμβούν όλα αυτά, δεν ένιωθα καλά, ποτέ δεν ένιωσα ικανοποιημένος, ποτέ δεν είχα αρκετό, ποτέ δεν ήμουν σε ένα μέρος όπου ήμουν ευχαριστημένος με τον εαυτό μου όπου είχα αυτοεκτίμηση. Ποτέ δεν ήξερα πώς να δίνω στον εαυτό μου αγάπη. Ποτέ δεν ήξερα πώς να επικυρώσω τον εαυτό μου, αλλά είχα αυτή τη δουλειά, όπου μπόρεσα να την αποκτήσω από τόσους πολλούς ανθρώπους που ποτέ δεν χρειάστηκε να μάθω πώς να τη δίνω στον εαυτό μου», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τις κατηγορίες για κανιβαλισμό -ο ηθοποιός φέρεται να είπε ότι ήταν «100% κανίβαλος» στα κείμενα του 2021- πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι με αποκαλούσαν κανίβαλο. Σαν να έφαγα κόσμο! Τι; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος; Πρέπει να φας κόσμο!. Ήταν ένας θάνατος του εγώ, ένας θάνατος καριέρας. Μια βόμβα νετρονίων έσκασε στη ζωή μου. Σκότωσε [τα πάντα]», πρόσθεσε. Με την τότε σύζυγό του Elizabeth Chambers χώρισε τον Ιούλιο του 2020 ενώ το πρώην ζευγάρι έχει μαζί δύο μικρά παιδιά.

Ο σταρ είπε ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία εκείνη την περίοδο, λέγοντας: «Υπήρχαν πολλές φορές που σκέφτηκα ότι δεν το αντέχω άλλο. Έπαιρνα μίσος… έτσι απλά … Στεκόμουν στην ακτή και κολύμπησα πολύ μακριά και απλώς ξάπλωσα εκεί… μια μισή απόπειρα αυτοκτονίας… Αλλά σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στα παιδιά μου». Παραδέχτηκε ότι η καριέρα του στο Χόλιγουντ είναι στο «πουθενά τώρα» και είπε ότι «δημιουργεί το δικό του sandbox» και σχεδιάζει να γράψει ένα σενάριο.

Exit mobile version