Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γάμος Αντετοκούνμπο Costa Navarino: Παγκόσμιοι σταρ οι καλεσμένοι, πόσο θα κοστίσει η τελετή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γάμος Αντετοκούνμπο Costa Navarino: Παγκόσμιοι σταρ οι καλεσμένοι, πόσο θα κοστίσει η τελετή

Γάμος Αντετοκούνμπο Costa Navarino: Όλες οι λεπτομέρειες

Μερικοί, μόλις, μήνες απομένουν μέχρι την ημέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της επί χρόνια συντρόφου του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ. O σούπερ σταρ του ΝΒΑ παντρεύεται με την αγαπημένη του και μητέρα των τριών παιδιών του στο τέλος του καλοκαιριού, σε υπερπολυτελές θέρετρο στην Πύλο, σε μία τριήμερη γιορτή που θα μοιάζει με παραμύθι. Όπως αποκαλύφθηκε προ ολίγων ημερών μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα θα ντύσει ένας παλιός του γνώριμος, ο «μετρ του γαμπριάτικου κοστουμιού» Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο οποίος θα επιμεληθεί, επίσης, την εμφάνιση των αδελφών του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και κάποιων καλεσμένων.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η τριήμερη γιορτή θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου, με το «White Party», με όλους τους καλεσμένους να φορούν λευκά κοστούμια με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ενώ στις 31 Αυγούστου θα γίνει το «Nigerian Party», με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες. Την 1η Σεπτεμβρίου θα τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού, στον οποίο έχει προσκληθεί σχεδόν ολόκληρο το διεθνές αθλητικό jet set, με προσκλήσεις να έχουν λάβει, μεταξύ άλλων, οι Λεμπρόν Τζέιμς, Σερένα Γουίλιαμς και Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο «Greek Freak» έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού θα κοστίσει 250 ευρώ ανά άτομο, ενώ το συνολικό κόστος θα φτάσει περίπου τις 100.000 ευρώ.

Εκτός από επωνύμους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καλέσει στον γάμο και τους φίλους του από την παλιά του γειτονιά, τα Σεπόλια, με τους καλεσμένους που θα βρεθούν στο μεσσηνιακό θέρετρο να υπολογίζονται περίπου στους 400. Σύμφωνα με την «Espresso», το συνολικό κόστος διαμονής αναμένεται περίπου στις 400.000 ευρώ, ενώ ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα. Στη διάθεση των καλεσμένων θα βρίσκεται και το κελάρι του θερέτρου, με τα ελληνικά, σπάνιας ποικιλίας κρασιά του, ανεβάζοντας τον προϋπολογισμό για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού κατά 85.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, μετά από έναν πρόχειρο υπολογισμό και χωρίς ακόμη να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός καλεσμένων, ο «παραμυθένιος» γάμος του αστέρα του ΝΒΑ αναμένεται να κοστίσει συνολικά περί τις 800.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις