Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατάθεση μητέρας Πισπιρίγκου: «Η κόρη μου δεν ήθελε να το δεχτεί, έκλαιγε όλη μέρα»
ΕΛΛΑΔΑ

Κατάθεση μητέρας Πισπιρίγκου: «Η κόρη μου δεν ήθελε να το δεχτεί, έκλαιγε όλη μέρα»

Κατάθεση μητέρας Πισπιρίγκου: Όσα είπαν οι γονείς της κατηγορουμένης

Με γύψο στο αριστερό χέρι εμφανίστηκε στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο τραυματισμός προκλήθηκε μετά από τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε κατά τη μεταγωγή της στο δικαστήριο. Η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας συνεχίστηκε με την κατάθεση της μητέρας της κατηγορούμενης, την οποία οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη τη χαρακτήρισαν ως αναξιόπιστη και επιφυλάχθηκαν να την μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμηση επειδή μίλησε για κακοποιητικές συμπεριφορές του Μάνου Δασκαλάκη. Η αναφορά αυτή της συνηγόρου έκανε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αντιδράσει έντονα. «Είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση σε συγγενικό μου πρόσωπο .Έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο κ . Δασκαλάκης την κακοποιητική του συμπεριφορά, το έχει καταθέσει και ενόρκως. Πρέπει να σεβαστούμε, όπως έκανε και η δική μας πλευρά, τους γονείς μας, τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα εγγόνια τους», είπε η κατηγορούμενη.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της ανέφερε: «Έχω χάσει τρία εγγόνια, το παιδί μου είναι στη φυλακή και δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι», ενώ σε πολλές ερωτήσεις απαντούσε πως δεν θυμάται. Για το θάνατο της Μαλένας είπε: «Μου είπε η κόρη μου «με ένα «αχ» έφυγε το παιδί». Ήταν ξαπλωμένες, άκουσε έναν ήχο και φώναξε τους γιατρούς. Δεν ξέρω σε πόση ώρα ήρθαν. Έχασα το παιδί μέσα από την αγκαλιά μου, μου είπε, και δε μου διευκρινίζουν από τι . «Είμαι σίγουρη 100 % ότι από τη χημειοθεραπεία έπαθε κάτι» μου είπε… Μετά το γεγονός, η κόρη μου δεν ήθελε να το δεχτεί έκλαιγε όλη μέρα. Η Τζωρτζίνα στεναχωριότανε. Πήγε σε ψυχολόγο για να τη βοηθήσει να διαχειριστεί το θάνατο. Πήγε λίγες φορές. Δεν έπαψε να κλαίει αλλά σηκώθηκε από τον καναπέ…».

«Για εμένα το παιδί μου είναι αθώο»

Για την απώλεια της Ίριδας, η μάρτυρας ανέφερε: «Μου είπε η Δήμητρα ότι εκείνο το βράδυ ξαπλώσανε με τη Ρούλα . Το παιδί ήταν με τη Τζωρτζίνα και πως νωρίς το πρωί έκλαψε και σηκώθηκε η Ρούλα . Δεν έφαγε, του έβαλε την πιπίλα και κοιμήθηκε πάλι. Ξανακοιμήθηκαν . Την άλλη μέρα πήγε η Δήμητρα να ξυπνήσει το παιδί. Η Δήμητρα βρήκε το παιδί και το πήγε στην κουζίνα… Δεν ξέρω πως το βρήκε και αποφεύγει να μου το πει μέχρι τώρα». Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου συγκινημένος είπε στο δικαστήριο «για εμένα το παιδί μου είναι αθώο. Βλέπω το παιδί μου εκεί, δεν ξέρω αν θα το αντέξω…»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις