Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατήσια μαχαίρωμα: Είχε συλληφθεί αρκετές φορές ο 51χρονος αλλά… κυκλοφορούσε ελεύθερος
ΕΛΛΑΔΑ

Πατήσια μαχαίρωμα: Είχε συλληφθεί αρκετές φορές ο 51χρονος αλλά… κυκλοφορούσε ελεύθερος

Οι καταγγελίες των κατοίκων

Νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα αναφορικά με την επίθεση στα Πατήσια που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας όπου ένας 51χρονος άνδρας μαχαίρωσε 63χρονη οδηγό μέσα στο αυτοκίνητό της, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για το ότι ο άνδρας στο παρελθόν είχε συλληφθεί πολλές φορές για μικροεπεισόδια αλλά κάθε φορά αφηνόταν ελεύθερος. Αξίζει να αναφερθεί πως η γυναίκα μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για να λάβει τις πρώτες βοήθειες ενώ ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές.

Οι καταγγελίες των κατοίκων

Κάτοικος της περιοχής που είδε την αιματηρή επίθεση, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γειτονιά εξαιτίας του. Αναλυτικά ανέφερε: «Από το πρωί δεν ήταν καλά. Πηγαινοερχόταν πάνω κάτω. Έρχεται στο μαγαζί η κυρία με το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει, έρχεται ο τύπος με ένα μαχαίρι και αρχίζει να την μαχαιρώνει. Πήγαμε τον βγάλαμε έξω από το αμάξι, εγώ με τον υπάλληλό μου» ανέφερε και συνέχισε: «Μετά ήρθε η αστυνομία και τον πήρε, ήρθα για δουλειά και να πάω να γλυτώνω, να βλέπω να της κόβει το χέρι; Αυτός ο άνθρωπος κάθε εβδομάδα τον πιάνουνε, την άλλη το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη στο χέρι του που το τράβαγα πίσω να μην την καρφώσει».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης δήλωσε:

«Πήγε να μου την ρίξει και εμένα. Τον απέφυγα, τον έριξα κάτω αλλά μπόρεσε κ μου έκανε μια ελαφριά μαχαίρια στην κοιλιά. Τον αφόπλισα μέχρι που τον ρίξαμε κάτω. Είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους» και συμπληρώνει ότι «είναι γνώριμος στη γειτονιά έχει κάνει κάτι φασαρίες, πρέπει να έχει ψυχολογικά». Πριν από καμιά βδομάδα έσπαγε αυτοκίνητα κατά μήκος της Τράλλεων. Έχει κανονικά χαρτί γιατρού. Φοβόμαστε μην στοχοποιηθούμε». Όπως έγραψε το dikastiko.gr, τη στιγμή της σύλληψης του δράστη, ο ίδιος υποστήριξε πως η 63χρονη ήταν συγγενής του και είχαν μεταξύ τους κληρονομικές διαφορές, κάτι που αμφισβήτησε το θύμα αναφέροντας στους αστυνομικούς πως δεν ξέρει καν τον άνδρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις