Πέθανε δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Θρήνος για τον Δημήτρη Κρητικό

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Θρήνος για τον Δημήτρη Κρητικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Πέθανε δημοσιογράφος της ΕΡΤ: Ο Δημήτρης Κρητικός ήταν εξέχων δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του μεσημεριανού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Πρώτου Προγράμματος

18.06.2024 | 14:33

Η οικογένεια της ΕΡΤ και του Πρώτου Προγράμματος βιώνει βαθιά θλίψη μετά τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου δημοσιογράφου και αρχισυντάκτη, Δημήτρη Κρητικού, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Ο Δημήτρης Κρητικός ήταν εξέχων δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του μεσημεριανού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ. Η απώλειά του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον χώρο των ΜΜΕ και τους συναδέλφους του στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Δημήτρης Κρητικός εργάστηκε με ήθος, επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης.

Η ΕΡΤ εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο και την αγάπη που έδειχνε στη δουλειά του. Ο Δημήτρης Κρητικός ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους και θεωρούνταν εξαίρετος συνεργάτης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ποιότητα και την αξιοπιστία των ειδήσεων που μεταδίδονταν. Η οικογένεια της ΕΡΤ δηλώνει ότι η απουσία του Δημήτρη Κρητικού αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, και εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το «αντίο» της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της για τον ξαφνικό χαμό του δημοσιογράφου αναφέρει: «Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ένας εκλεκτός συνάδελφος της ΕΡΤ και του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Δημήτρης Κρητικός, σε ηλικία 53 ετών. Ο Δημήτρης Κρητικός, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του μεσημεριανού κεντρικού δελτίου του Πρώτου Προγράμματος, εργάστηκε με ήθος και ευσυνειδησία και ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους και εξαίρετος συνεργάτης του τμήματος ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ. Η οικογένεια της ΕΡΤ νιώθει φτωχότερη και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του».

Ετικέτες
Exit mobile version