Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μεγιστάνας Τουρκία έγκλημα: Σοκ στη χώρα
ΚΟΣΜΟΣ

Μεγιστάνας Τουρκία έγκλημα: Σοκ στη χώρα

Το έγκλημα έγινε ενώ τα τρία παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν στο σπίτι - Καβγάδισαν για τα μηνύματα που λάμβανε η Τσέχα παρουσιάστρια σύζυγός του

Φρικτό έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Τουρκία, όταν Βρετανός πολυεκατομμυριούχος δολοφόνησε τη 40χρονη σύζυγό του και ύστερα αυτοκτόνησε, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν τα τρία τους παιδιά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαίου «ASG Inspection», Ντέιβιντ Τόμας Μπλιθ, σκότωσε τη γυναίκα του, Βικτόρια Βέρα, στο σπίτι τους στην Άγκυρα. Το θύμα ήταν κωμικός και παρουσίαζε το «Morning Show» στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο παρουσιαστή, Λέος Μάρες.

665021ce-94bb-4c0d-a1c6-bf0bd2d76721

Το έγκλημα φέρεται να σημειώθηκε μετά από έντονη λογομαχία και με ακραία έκφραση ζήλιας για μηνύματα που είχε λάβει η 40χρονη ηθοποιός στο κινητό της τηλέφωνο. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως η γυναικοκτονία έγινε ενώ τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας τριών, τεσσάρων και 14 ετών βρίσκονταν στο σπίτι. Tην επιμέλειά τους έχουν αναλάβει συγγενείς της μητέρας, που ταξίδεψαν στην Τουρκία μετά το φρικτό συμβάν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έζησε στην Πράγα για αρκετά χρόνια προτού μετακομίσει στην Τουρκία, αφού η δουλειά του Μπλιθ τον οδήγησε στη Μέση Ανατολή.

Η παρουσιάστρια είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικό έργο, δουλεύοντας στην τσεχική οργάνωση «Velvet Smile», η οποία βοηθά στη «βελτίωση της ποιότητας ζωής για οικογένειες ασθενών και παιδιών με αναπηρία και θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις