Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κουτσελίνη – Λύτρας: Η σκληρή ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου
LIFESTYLE

Κουτσελίνη – Λύτρας: Η σκληρή ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου

Κουτσελίνη - Λύτρας: "Ήμουν με μελανιές και εκείνη έκανε αγιογραφία στον δικό μου θύτη"

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι «πλήττεται η καριέρα του Απόστολου Λύτρα» μετά τον ξυλοδαρμό στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Η ομάδα «Υπέροχες Γυναίκες» στα social media έκανε ανάρτηση με τη δήλωση της παρουσιάστριας του Star αλλά και τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τον Αλέξη Κούγια για τον Απόστολο Λύτρα.

Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση

“Ακούμε εδώ και δυο μέρες για την τραγική υπόθεση της γυναίκας που κακοποιήθηκε πολλά και διάφορα. Κάποια μας δείχνουν ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα στον τρόπο που προσεγγίζουμε την εμφυλη βία και κάποια άλλα μας κάνουν να ντρεπόμαστε που υπάρχουν άνθρωποι με δύναμη και προβολή που έχουμε ακόμα τέτοιες αντιλήψεις. Τραγικά γραφικά αλλά άκρως επικίνδυνα παραδείγματα είναι αυτά της Ζήνας Κουτσελίνη όπου είπε για τον Απόστολο Λύτρα που ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ τη γυναίκα του: «Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος» και εννοούσε τον ΘΥΤΗ. Ενώ ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για τον ίδιο: «Εχει ανδρικά χαρακτηριστικά – Υπερβολική η δίωξη, κακές στιγμές έχουν όλοι. Παραδέχτηκε την πράξη του, θα μπορούσε να το αποφύγει και να μείνει στην αρχική του θέση». Θα θέλαμε πολυ να πιστεύουμε ότι ήταν μόνο δυο τα τραγικά παραδείγματα αλλά ακούσαμε και αλλά. Στον αντίποδα είχαμε σωστές τοποθετήσεις που δεν ξανατραυμάτισαν το θύμα, που εναντιώθηκαν στα παραπάνω κακά παραδείγματα και κυρίως που μίλησαν ανοιχτά και ξεκάθαρα για την έμφυλη βία. Γιατί όσο περισσότερο μιλάμε για την έμφυλη βία, τόσο οι «σκάλες» θα έχουν πρόσωπο και τα θύματα θα έχουν μια ευκαιρία να επιζήσουν! #yperoxesgynaikes”

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αναφέρθηκε στη δική της επίθεση μετά την καταγγελία της κατά του συναδέλφου της, Μάνου Παπαγιάννη.

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…» έγραψε κάτω από την ανάρτηση η Σοφία Παυλίδου αναφερόμενη στη στάση που είχε κρατήσει η δημοσιογράφος του Star στη δική της υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις