Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαρίζου MAD VMA 2024: Τιμητικό βραβείο στην τραγουδίστρια για την καριέρα της
LIFESTYLE

Παπαρίζου MAD VMA 2024: Τιμητικό βραβείο στην τραγουδίστρια για την καριέρα της

Παπαρίζου MAD VMA 2024: «Τιμή μου που μου δίνεις αυτό το βραβείο, αλλά το πιο μεγάλο το σηκώσαμε για την πατρίδα μας στη Eurovision», είπε στον Φωκά Ευαγγελινό

Η Έλενα Παπαρίζου παρέλαβε συγκινημένη το τιμητικό βραβείο για την καριέρα της, στα MAD VMA, το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έδωσε στην τραγουδίστρια το βραβείο και εκείνη χόρεψε μαζί του ένα απόσπασμα του «My Number One» για το οποίο είχαν συνεργαστεί όταν βγήκε το νικητήριο κομμάτι της Eurovision το 2005. «Δεν ξέρω πώς πρέπει να μιλήσω και τι να πω» είπε η Έλενα Παπαρίζου αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω αλλά μιας και μου έδωσες εσύ (σ.σ. Φωκάς Ευαγγελινός) αυτό το όμορφο και τιμητικό βραβείο… Στα 25 χρόνια είναι και οι Antique μέσα αλλά στα 20 χρόνια, στα MAD VMA του 2004, που τραγούδησα το ‘Αναπάντητες Κλήσεις’ με τον Χρίστο Δάντη, εκεί σε γνώρισα. Είναι τιμή μου που μου δίνεις αυτό αλλά το πιο μεγάλο βραβείο μαζί σου, το σηκώσαμε για την πατρίδα μας ήταν της Eurovision και ήμασταν το dream team τότε.». Αφιέρωσε το βραβείο στους θαυμαστές της λέγοντας: «Ο απλός κόσμος είναι αυτός που επιλέγει τους καλλιτέχνες του. Σας αγαπώ πολύ παιδιά, ευχαριστώ».

Η Έλενα Παπαρίζου με δημιουργία Vrettos Vrettakos

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με mini φόρεμα που θύμιζε οσκαρικό look. Πρόκειται για μία custom-made δημιουργία του Vrettos Vrettakos, διακοσμημένη με 100.000 κρύσταλλα. Το κρυστάλλινο golden shadow φόρεμα απογειώθηκε  με εκατοντάδες κρυστάλλινες αλυσίδες και κρόσσια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το styling υπέγραψε ο Άρης Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις