Hilton ανακαίνιση 2024: Το εμβληματικό ξενοδοχείο αλλάζει όνομα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Hilton ανακαίνιση 2024: Το εμβληματικό ξενοδοχείο αλλάζει όνομα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Το Hilton αλλάζει όνομα, γίνεται «The Ilisian» -Μητσοτάκης: Σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής, μιας ολόκληρης πόλης

20.06.2024 | 12:45

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ομιλία σε εκδήλωση για την πορεία υλοποίησης του κτιριακού συγκροτήματος στο πρώην Hilton Athens.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη ξεναγήθηκε στους χώρους των εργασιών στο ξενοδοχείο, ενώ ενημερώθηκε για την ιστορία του.

Το νέο όνομα θα είναι «The Ilisian» όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, παρουσιάζοντας την ανακατασκευή του ιστορικού ξενοδοχείου Hilton στην περιοχή των Ιλισίων.

Πρόκειται για επένδυση συνολικού ύψους 340 εκατ. της ΤΕΜΕΣ με τη συνολική θετική επίδραση από τη λειτουργία του στην ελληνική οικονομία να εκτιμάται σε 1,25 δισ. ευρώ.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε «δεν συμβαίνει συχνά η αναγέννηση ενός κτιρίου να γίνεται σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής και τολμώ να πω ολόκληρης πόλης». παράλληλα μίλησε για ένα νέο τοπόσημο και μία γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

Exit mobile version