Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάνεν Ντόχερτι διαζύγιο: Η 53χρονη ηθοποιός παλεύει (και) με τον πρώην σύζυγο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάνεν Ντόχερτι διαζύγιο: Η 53χρονη ηθοποιός παλεύει (και) με τον πρώην σύζυγο

H Σάνεν Ντόχερτι κινδυνεύει να μείνει άφραγκη -Στα δικαστήρια με τον πρώην της, «ελπίζει να πεθάνω πριν βγει το διαζύγιο»

Άφραγκη κινδυνεύει να μείνει η Σάνεν Ντόχερτι εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο και ζητά από τον πρώην σύζυγό της διατροφή. Η 53χρονη πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Beverly Hills 90210» κατέθεσε έγγραφα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly. Στην αίτησή της, η ηθοποιός ζητά 15.343 δολάρια σε μηνιαία υποστήριξη «αναδρομικά από την 1η Ιουνίου 2024». Ζήτησε επίσης από τον 49χρονο φωτογράφο Κερτ Ισβαριένκο να συνεισφέρει 9.100 δολάρια στα νομικά της έξοδα. Η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο, ανέφερε: «Ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων υγείας μου, είμαι σε μεγάλο βαθμό ανίκανη να εργαστώ και δεν έχω μελλοντικές προοπτικές απασχόλησης. Σήμερα, σχεδόν το σύνολο του εισοδήματός μου είναι υπολειμματικό από εργασία που εκτελούσα πριν από τον γάμο».

Και συνεχίζει: «Το μεγαλύτερο μέρος του υπολειμματικού εισοδήματός μου προέρχεται από μια τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται Charmed. Πρόσφατα έμαθα ότι αυτή η σειρά δεν θα προβάλλεται πλέον σε καμία μεγάλη πλατφόρμα ροής μετά τις 30 Ιουνίου 2024. Ως αποτέλεσμα, το μελλοντικό που υπόλοιπο εισόδημα θα μειωθεί δραματικά». Σημειώνεται, επίσης, πως η ηθοποιός δεν έχει εργαστεί από το 2022. Και τώρα, η Σάνεν Ντόχερτι πιστεύει ότι ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2011 έως το 2023, έχει τους πόρους για να συνεισφέρει στα ιατρικά της έξοδα. Το 2023 το κόστος ανήλθε σε 21.640 δολάρια και αναμένει ότι θα «αυξηθεί δραματικά» όταν δεν θα έχει πλέον την ασφάλιση υγείας από το σωματείο των ηθοποιών ως αποτέλεσμα της μη εργασίας της.

«Εγώ δεν μπορούσα να δουλέψω κι αυτός έκανε ζωάρα»

Η Σάνεν Ντόχερτι υποστήριξε στα δικαστικά έγγραφα πως ο Κερτ έβαλε τον τρόπο ζωής του πάνω απ’ όλα. «Ενώ εγώ δεν μπορούσα να εργαστώ, αναλαμβάνοντας υπέρογκα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλισή για να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να παρατείνω τη ζωή μου, ο Κερτ χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο, ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε ιατρικά σπα, κοσμηματοπωλεία, Gucci και σε πτήσεις για την “ατζέντισσά” του, ενώ ταυτόχρονα ισχυριζόταν πως δεν έχει επαρκή κεφάλαια με τα οποία να με συντηρεί» ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα.

«Παρόλο που το εισόδημα του Κερτ είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν έχει καταβάλει καμία προσωρινή διατροφή συζύγου και δεν έχει συνεισφέρει στα έξοδα και τις αμοιβές των δικηγόρων μου ή στα λογιστικά έξοδα από τη στιγμή που κατατέθηκε η αγωγή διαζυγίου μας» πρόσθεσε. Σημειώνεται επίσης πως ο Ισβαριένκο δεν έχει προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την αξιολόγηση της εισοδηματικής του ικανότητας, των περιουσιακών του στοιχείων και του εισοδήματός του.

«Ελπίζει πως θα πεθάνω πριν εκδοθεί το διαζύγιο»

Παράλληλα, η ηθοποιός ζητά άλλα 11.800 δολάρια από τον πρώην σύζυγό της για τα έξοδα που, όπως λέει, έχει καταβάλει «στις προσπάθειες να λάβει τις πλήρεις απαντήσεις του Κερτ». «Είναι απολύτως σαφές σε εμένα ότι ο Κερτ καθυστερεί σκόπιμα τον διακανονισμό με την ελπίδα ότι δεν θα ζήσω μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιο». Υπενθυμίζεται πως πέρυσι η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της σε μια ανάρτηση στο Instagram που την έδειχνε να υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία. Πρώτη φορά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού -ο οποίος περιλάμβανε την παρουσία πολλαπλών όγκων- το 2015, και έκανε μονή μαστεκτομή τον Μάιο του 2016. Ακολούθησαν χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπεία. Το 2017 η Ντόχερτι ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της ήταν σε ύφεση. Αλλά τον Φεβρουάριο του 2020 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει το 2019 και ότι βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις