Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αντώνης Νικοπολίδης δίδυμα: Χαρούμενες στιγμές για την υπέροχη οικογένεια
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντώνης Νικοπολίδης δίδυμα: Χαρούμενες στιγμές για την υπέροχη οικογένεια

Αντώνης Νικοπολίδης δίδυμα: Οι φωτογραφίες από την αποφοίτηση των παιδιών τους

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού έχουν αποκτήσει μία όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο 24 χρόνια έχει τρία παιδιά, τον 23χρονο Γιάννη και τα δίδυμα Μαριτίνα και Γιώργο που είναι 17 ετών και μόλις αποφοίτησαν από το σχολείο.

Αντώνης Νικοπολίδης για Βάσω Στασινού: «Τη θαυμάζω πολύ εκτός του ότι είμαι ερωτευμένος ακόμα»

Μάλιστα η αποφοίτηση πραγματοποιήθηκε χθες, 20 Ιουνίου στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά. Φυσικά ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα. Οι περήφανοι γονείς βρέθηκαν στο ιδιωτικό σχολείο των διδύμων για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους. Η Βάσω Στασινού μάλιστα δημοσίευσε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα οποία πόζαρε χαρούμενη όλη η οικογένεια.

«Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δασκάλους, καθηγητές και όλους όσους συμπορευτήκαμε στα χρόνια του σχολείου! Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι των μαθητικών χρόνων», έγραψε η Βάσω Στασινού στη λεζάντα της ανάρτησή της. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τα δύο αδέλφια να ποζάρουν μαζί αγκαλιά και στις υπόλοιπες φωτογραφίζεται όλη η οικογένεια, μαζί με την γιαγιά τους, τη μητέρα της Βάσως Στασινού.

Ο Γιώργος φόρεσε το κοστούμι του και η Μαριτίνα ένα ντραπέ μάξι φόρεμα σε μπλε απόχρωση. Η μητέρα τους δημοσίευσε και σχετικό στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις