Εύηχη Πόλη: Ένα ξεχωριστό μουσικό φεστιβάλ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εύηχη Πόλη: Ένα ξεχωριστό μουσικό φεστιβάλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Στη Βέροια

22.06.2024 | 10:33

Από τις 18 Ιουνίου πραγματοποιείται στη Βέροια το Φεστιβάλ Εύηχη Πόλη το οποίο διαρκεί μέχρι και σήμερα (21/06). Ο Κώστας Ρίζος, πρόεδρος ΚΕΠΑ μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για τη διοργάνωση που μετρά 16 χρόνια. «Η Εύηχη πόλη επαναλαμβάνεται για 16η χρονιά, διαρκεί τέσσερις ημέρες και είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα μουσικής. Ξεκίνησε στις 18 του μήνα με τρεις συναυλίες και σήμερα έχουμε άλλες τρεις. Είχαμε πάρα πολύ καλή συμμετοχή και είμαστε ευχαριστημένοι. Οι εκδηλώσεις είναι όλες δωρεάν για τους πολίτες», όπως είπε.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε 13 συναυλίες, 210 καλλιτέχνες, 2 εκθέσεις φωτογραφίας, εργαστήρια και σεμινάρια, σε πλατείες και γωνιές που γίνονται λαϊκές, pop, rock και jazz, γεμίζουν με παραδοσιακές μουσικές, με ήχους της Μακεδονίας της Ηπείρου, του Πόντου και του μικρού μεγάλου κόσμου. Η Εύηχη πόλη ζωντανεύει τους δρόμους, ενώνει τους ανθρώπους και καλωσορίζει το καλοκαίρι με ανοιχτές εκδηλώσεις που συνεχίζουν, υπενθυμίζουν και δημιουργούν εκ νέου την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Διοργάνωση : ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΟΚΑΝΑ, το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, τον Π.Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και την Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας “Αντίθεσις”.

 

Ετικέτες
Exit mobile version