Μαρκόπουλο φωτιά τώρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκόπουλο φωτιά τώρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μαρκόπουλο φωτιά τώρα: Κλειστή η λεωφόρος Μαρκοπούλου στο ύψος του Μαρκόπουλου - Υπό μερικό έλεγχο και η φωτιά στη Σαλαμίνα

22.06.2024 | 14:48

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στα Καλύβια. Παραμένουν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/06) στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Ρέστη ανάμεσα στην Γαλήνη και τον Άγιο Ιωάννη.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, όχημα της πυροσβεστικής που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης ανετράπη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με τον οδηγό του να τραυματίζεται ελαφρά.

Ανατράπηκε όχημα της πυροσβεστικής

Ατύχημα με όχημα της πυροσβεστικής σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα της πυροσβεστικής ανετράπη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατά τη μετάβασή του στο σημείο που είχε εκδηλωθεί η φωτιά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από την ανατροπή του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του, ο οποίος είναι σε κατάταση σοκ από το τροχαίο. Τον τραυματία πυροσβέστη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Ετικέτες
Exit mobile version