Αντωνά – Λιάγκας Πόρος: Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»

LIFESTYLE

Αντωνά – Λιάγκας Πόρος: Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Αντωνά - Λιάγκας Πόρος: Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του ακόμα, όμως συνεχίζει τις αποδράσεις του

22.06.2024 | 09:14

Στον Πόρο βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας. Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του ακόμα, όμως συνεχίζει τις αποδράσεις του, μετά τις κοινές φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν. Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος δημοσίευσαν δύο stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram που μαρτυρούν ότι βρίσκονται με τον Σπύρο Λάζαρη και την Ευαγγελία Αραβανή στον Πόρο.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε στο κοινό του τη θέα από το ξενοδοχείο γράφοντας: «Απλά μαγικά», ενώ πάνω στο story του έκανε tag τον Σπύρο Λάζαρη. Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με δύο ποτά και πάνω σε αυτό, έκανε tag την Ευαγγελία Αραβανή. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες τράβηξαν και μία selfie μαζί.

Η αντίδρασή της Μαρίας Αντωνά όταν τη ρώτησαν αν βλέπει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για τις εκπομπές που παρακολουθεί ως τηλεθέατρια, και απάντησε: «Παρακολουθώ κάποια πρωινά, παρακολουθώ τους φίλους μου. Σίγουρα την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα». «ANT1 δηλαδή βλέπεις;», ρώτησε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Και “Πρωινό” βλέπεις;». Με τη Μαρία Αντωνά να απαντά χαμογελώντας αμήχανα: «Βλέπω και “Πρωινό” εννοείται». Επίσης, η πρώην παίκτρια του «Survivor» είπε για την τωρινή φάση της ζωής της: «Ίσως γιατί σκέφτηκα κάποια πράγματα, προέκυψαν διάφορες καταστάσεις που είχαν να τις βοηθήσω και με έκαναν να ξαναδώ τη ζωή από την αρχή. Όταν βλέπεις τη ζωή ξανά από την αρχή αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου διαφορετικά. Πλέον στον εαυτό μου φέρομαι με πολύ χαρά. Έρχονται ωραία πράγματα».

Η Μαρία Αντωνά σημείωσε: «Επειδή έχω δώσει αρκετό χρόνο σε ό, τι αφορά το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής τηλεοπτικά, είναι κάτι που δεν θέλω να κάνω ξανά. Οτιδήποτε μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου θέλω να το κρατάω για τον εαυτό. Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ σίγουρα να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλω ή να δείξω».

 

Exit mobile version