Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαρυφαλλιά Καληφώνη για παιδί: Δεν υπάρχει «έτυχε» στο θέμα της εγκυμοσύνης
LIFESTYLE

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για παιδί: Δεν υπάρχει «έτυχε» στο θέμα της εγκυμοσύνης

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για παιδί: Αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε, πρόσθεσε το μοντέλο

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα και διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram συχνά της κάνουν ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή και αυτή τη φορά, κάποιος θέλησε να τη ρωτήσει αν σκοπεύει να μείνει έγκυος.

Σε Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιος τη ρώτησε: «Έχεις πει δεν θέλεις ακόμα παιδί κλπ. Αν σου τύχαινε τι θα έκανες;».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε: «Δεν υπάρχει “τύχαινε” σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και εγώ το θέμα παιδιού το βλέπω ως κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Φέρνεις έναν άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, πρέπει να είσαι 100% συνειδητοποιημένος ότι θα το μεγαλώσεις όπως του αξίζει και πρέπει, για να σταθεί σε αυτή την κοινωνία, και ότι δεν θα μεγαλώσεις ένα τέρας επειδή εσύ τελικά δεν ήσουν έτοιμος και έτυχε. Οπότε προσέχω, αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις