Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

14

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στέφανος Τζίμας Νυρεμβέργη: Πήρε πρωτάθλημα, απολυτήριο λυκείου και ετοιμάζεται να δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στέφανος Τζίμας Νυρεμβέργη: Πήρε πρωτάθλημα, απολυτήριο λυκείου και ετοιμάζεται να δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ

Ο 17χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τη γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία κι απομένει το οκ του ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες μετά την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2028, ο Στέφανος Τζίμας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό τη Νυρεμβέργη. Η γερμανική ομάδα τον θέλει για βασικό φορ στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στη Bundesliga μετά από αρκετά χρόνια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Τεχνικός διευθυντής στη Νυρεμβέργη είναι ο Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος είχε περάσει για λίγους μήνες από τον ΠΑΟΚ, ενώ προπονητής είναι ο σπουδαίος σκόρερ του παρελθόντος Μίροσλαβ Κλόζε, με τον Τζίμα να είναι θετικός καθώς εκεί θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός είναι στο στόχαστρο και της ελβετικής Λουγκάνο, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή η προοπτική της Γερμανίας είναι πολύ πιο ελκυστική και πλεόν το μόνο που απομένει είναι το οκ του ΠΑΟΚ. Ο Στέφανος Τζίμας πριν τελειώσει το σχολείο κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και αφού έγραψε καλά στις εξετάσεις πανηγύρισε…. και το απολυτήριο λυκείου μαζί με τους γονείς του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις