Τατιάνα – Ευαγγελάτος: Η τρυφερή φωτογραφία κάτω από την πανσέληνο

LIFESTYLE

Τατιάνα – Ευαγγελάτος: Η τρυφερή φωτογραφία κάτω από την πανσέληνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τατιάνα - Ευαγγελάτος: "Μήπως ονειρεύομαι;"

23.06.2024 | 20:34

Την πανσέληνο του Σαββάτου επέλεξαν να απολαύσουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ρομαντικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται να ακουμπά τρυφερά στον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Μήπως ονειρεύομαι;” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαζί πάνω από 25 χρόνια

Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου έχουν συμπληρώσει περισσότερα από 25 χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους παντρεύτηκαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, τον Σεπτέμβριο του 2003 ενώ είχαν ήδη φέρει στη ζωή τον γιο τους Νικόλα και η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στην κόρη τους Λυδία.  Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει έναν ακόμη γιο, τον Λάμπη, από τον γάμο του με την αθλητικογράφο, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Κάτι που πολύ λίγοι θυμούνται είναι ότι η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν ήταν ξανά παντρεμένη με έναν γοητευτικό επιχειρηματία, ωστόσο τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Συγκεκριμένα, όταν ήταν μόλις 25 ετών, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν γοητευτικό επιχειρηματία με τον οποία διατηρούσε σχέση.

Τι είχε δηλώσει για το διαζύγιό της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: “Ο Γιώργος Παπαδάκης με έχει στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο, όταν ήμουν στην εκπομπή του εκείνη την περίοδο ήμουν στον πρώτο μου γάμο και παραλίγο να μπλέξω σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες. Ο Γιώργος μου στάθηκε σαν πατέρας. Όταν χρειάστηκε κάποιος να καταθέσει για μένα εκείνος αμέσως είπε ναι και έτσι δεν έφτασε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι για μένα καταστροφική στο δικαστήριο. Έφτασε για άλλους ανθρώπους εμπλεκόμενους, γιατί εγώ δεν είχα πραγματικά καμία σχέση, ένα κοριτσάκι ήμουν που ασχολούμουν με την δημοσιογραφία”.

Exit mobile version