Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Σλοβενία: Κρίσιμος όμιλος, με μια γκέλα αλλάζουν όλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Σλοβενία: Κρίσιμος όμιλος, με μια γκέλα αλλάζουν όλα

Αγγλία - Σλοβενία: Τα δεδομένά των ομάδων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (25/6, 22:00 ώρα Ελλάδος) η Αγγλία θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχα την Σλοβενία για τον 3ο όμιλο του Euro 2024. Σε αυτόν τον όμιλος δεν έχει προκριθεί καμία ομάδα ακόμη στους 16, διότι όλες οι ομάδες βρίσκονται αρκετά κοντά και με μια γκέλα αλλάζουν όλα. Συγκεκριμένα, η Αγγλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς, ενώ η Σλοβενία στην 3η θέση με 2 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι, οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες 6 φορές με την Αγγλία να έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Τα δεδομένα των ομάδων

Στον αγωνιστικό χώρο της Αγγλίας, μεγάλη κουβέντα γίνεται για την κακή διαχείριση του ρόστερ από τον 53χρονο προπονητή, ο οποίος δεν έκανε ούτε μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας. Αρνητική εντύπωση επίσης έχει προκαλέσει το γεγονός πως δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής ο μεσοεπιθετικός Πάλμερ (22 γκολ με την Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ). Προπονήθηκε, αλλά πάλι μένει εκτός ο μπακ Σο. Νιώθει ενοχλήσεις ο Τρίπιερ, ίσως προφυλαχθεί. Ίσως προτιμηθεί στον άξονα ο Γκάλαχερ αντί του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Από την άλλη, ο βασικότατος επιθετικός Μπέντζαμιν Σέσκο αποκόμισε ενοχλήσεις στο τελευταίο παιχνίδι, αυτός ήταν ο βασικός λόγος που βγήκε αλλαγή. Θα περάσει τεστ ετοιμότητας με τις πιθανότητες να αγωνιστεί υπέρ του. Όπως δήλωσε ο τεχνικός Κεκ μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν και οι πολύτιμοι Όμπλακ (Τ), Τσέριν (Μ), Έλσνικ (Μ), όλοι τους όμως δύσκολα θα χάσουν τον αποψινό «τελικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις