Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Copa America: Ο Χάμες MVP του αγώνα κόντρα στην Παραγουάη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Copa America: Ο Χάμες MVP του αγώνα κόντρα στην Παραγουάη

Copa America: Χωρίς αποτέλεσμα η Βραζιλία κόντρα στην Κόστα Ρίκα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (24/6) πραγματοποιήθηκε τα παιχνίδια του 4ου ομίλου του Copa America με την Βραζιλία να αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα και την Κολομβία το Παραγουάη. Να σημειωθεί ότι, MVP του αγώνα μεταξύ Κολομβία – Παραγουάη, ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες, ενώ στο άλλο παιχνίδι ήταν ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα, Πάτρικ Σεκέιρα.

Βραζιλία – Κόστα Ρίκα (0-0)

Ο λόγος για την Βραζιλία, με την πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια να μην πιάνει υψηλά στάνταρντς απόδοσης απέναντι στην Κόστα Ρίκα και να το πληρώνει με δύο χαμένους βαθμούς, μένοντας στο στείρο 0-0 για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου και παίρνοντας από έναν βαθμό και οι δύο ομάδες.

Οι παίκτες του Ντοριβάλ Τζούνιορ είδαν το γκολ του Μαρκίνιος στο 30′ να ακυρώνεται ως οφσάιντ ενώ στο δεύτερο μέρος είχαν για καλύτερες στιγμές τους το δυνατό σουτ του Πακετά που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και το άστοχο σουτ του Μπρούνο Γκιμαράες στο 91′ από πλεονεκτική θέση.

 Κολομβία – Παραγουάη (2-1)

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Κολομβία ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος απέναντι στην Παραγουάη και πέτυχε δύο γκολ με τους Μουνιόθ (32′) και Λέρμα (42′) έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες, με τους Παραγουανούς να μειώνουν σε 2-1 με τον Ενσίσο στο 69′, αλλά το τρίποντο και η κορυφή του 4ου ομίλου να ανήκει στους “καφετέρος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις