Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ίντερ Μαϊάμι: Ποιον παίκτη εξετάζει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ίντερ Μαϊάμι: Ποιον παίκτη εξετάζει

Ίντερ Μαϊάμι: Παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Ρεάλ κοιτάζει η ομάδα του Μπέκαμ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη προσπάθειά του να τονώσει αγωνιστικά, αλλά και εμπορικά την Ίντερ Μαϊάμι είχε αποκτήσει μερικούς σπουδαίους πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, όπως οι Λουίς Σουάρες και Ζόρντι Άλμπα, με αποκορύφωμα φυσικά τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχαιρέτησε την Ευρώπη και την Παρί Σεντ Ζερμέν μετακομίζοντας στην Αμερική. Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά φαίνεται πως η προσπάθεια του Μπέκαμ εστιάζεται σε ένα παίκτη με μαδριλένικο παρελθόν.

Η Ίντερ Μαϊάμι φέρεται λοιπόν να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης -και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Ραφαέλ Βαράν.

Ο 31χρονος υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στη τελευταία του σεζόν στο Ολντ Τράφορντ, καθώς συμμετείχε σε μόλις 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το τρόπαιο. Παρά τις ανησυχίες για τη φυσική του κατάσταση, η ομάδα του MLS επιθυμεί να προσθέσει τον έμπειρο παίκτη για να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Βαράν έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021 με αμοιβή 340.000 λίρες την εβδομάδα. Επομένως, εφόσον ο Γάλλος αποφασίσει να μετακομίσει στην Αμερική ίσως χρειαστεί να μειώσει ως έναν βαθμό τις απολαβές του, ωστόσο δίχως αμφιβολία η περίπτωσή δεν θα είναι “αναίμακτη” οικονομικά μιλώντας για την ομάδα του Μέσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις