Ολλανδία – Αυστρία: Θέλουν την πρωτιά του ομίλου οι “Δράκοι”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολλανδία – Αυστρία: Θέλουν την πρωτιά του ομίλου οι “Δράκοι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ολλανδία - Αυστρία: Τα δεδομένα των ομάδων

25.06.2024 | 08:01
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (25/6, 19:00 ώρα Ελλάδος) η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Αυστρία για τον 4ο όμιλο του Euro 2024. Η τελευταία αγωνιστική δείχνει την Ολλανδία να είναι πρώτη στην βαθμολογία και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει. Από την άλλη, η Αυστρία βρίσκεται στην 3η θέση που την στέλνει στην κατάταξη ομάδων που πήραν την 3η θέση.

Τα δεδομένα των δύο ομάδων

Η Ολλανδία δείχνει δυνατή ομάδα και θέλει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής δέχτηκε κίτρινη κάρτα ο βασικός Σχούτεν. Στην πρεμιέρα με τους Πολωνούς ο, επίσης, βασικός Φέερμαν. Όποιος παρατηρηθεί με 2η κίτρινη, χάνει το 1ο ματς των νοκ άουτ. Επομένως, έχει ενδιαφέρον η απόφαση του κόουτς Ρ. Κούμαν για το αν θα τους αρχίσει στην 11άδα. Δεν τίθεται θέμα με τη χρησιμοποίηση του μέτριου, έως τώρα, Ντεπάι. Θα είναι στην 11άδα, έχοντας τη στήριξη του προπονητή του. Αμφίβολος, λόγω ίωσης, είναι ο Ζίρκζεϊ.

Αντιθέτως, η Αυστρία αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό ο Τράουνερ, δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Για τον ίδιο λόγω (εξαιτίας ενοχλήσεων) δεν είχε αρχίσει στην πρεμιέρα με τους Γάλλους (μπήκε στο 59′). Τον είχε αντικαταστήσει ο Βέμπερ, που ήταν κάκιστος (σκόραρε αυτογκόλ). Επομένως, πιθανότατα ο Ράνγκνικ θα αρχίσει τον Ντάνσο πλάι στον Λίνχαρτ. Έχουν 1 κίτρινη οι Εμγουενέ, Ντάνσο, Βέμπερ, Λάιμερ, Μπάουμγκαρτνερ, Βίμερ και Αρναούτοβιτς. Με άλλη 1 χάνουν το 1ο νοκ άουτ.

Ετικέτες
Exit mobile version