Αυγή καθημερινή έκδοση: Την αναστολή της ανακοίνωσε ο Μαυροκεφαλίδης

ΕΛΛΑΔΑ

Αυγή καθημερινή έκδοση: Την αναστολή της ανακοίνωσε ο Μαυροκεφαλίδης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αυγή καθημερινή έκδοση: Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται μια ημέρα μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος

25.06.2024 | 17:40

Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της «Αυγής». Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοινώθηκε πριν από λίγο στους εργαζομένους της εφημερίδας. Την ανακοίνωση στους εργαζομένους έκανε ο οικονομικός υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης. Την ΕΣΗΕΑ ενημέρωσε ο διευθυντής της Αυγής, Σπύρος Σουρμελίδης. Σημειώνεται ότι η αναστολή ισχύει μόνο για το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας. Τόσο η ιστοσελίδα, όσο και η κυριακάτικη έκδοση, θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν κανονικά.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται μια ημέρα μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης για την κατάσταση που παρέλαβε, οργανωτικά και οικονομικά, διαδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα, όπου προανήγγειλε «επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού» των εξόδων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δυστυχώς παρέλαβα ένα χάος. Μπορεί να μην έχουμε οφειλές σε τράπεζες, αλλά έχουμε πολύ μεγάλα ανοίγματα σε προμηθευτές. Ακόμα και από την περίοδο μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων Μαΐου – Ιουνίου 2023, όταν ήταν ξεκάθαρο το πόσο θα μειωνόταν η κρατική χρηματοδότηση λόγω της συρρίκνωσης του ποσοστού μας […] Δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού. Θα σας παρουσιάσω και άλλες αλήθειες με στοιχεία στο ερχόμενο διάστημα, για να καταλάβετε τι παρέλαβα. Και οικονομικά και οργανωτικά», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ετικέτες
Exit mobile version