Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

03

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λύτρας πλειστηριασμός στο Χαλάνδρι: “Σώθηκε” για την ώρα η μεζονέτα
ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας πλειστηριασμός στο Χαλάνδρι: “Σώθηκε” για την ώρα η μεζονέτα

Λύτρας πλειστηριασμός στο Χαλάνδρι: Με δικαστική παρέμβαση

Προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό παραμένει ο Απόστολος Λύτρας ενώ νέες εξελίξεις σημειώνονται στο οικονομικό σκέλος της υπόθεση του 52χρονου ποινικολόγου. Σύμφωνα με νέα δεδομένα με δικαστική παρέμβαση ανακόπτεται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του σπιτιού που έχει ο Απόστολος Λύτρας στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Τρίτη φορά

Όπως έγινε γνωστό, στο site, «e-Αuctions» που ανεβαίνουν όλοι οι πλειστηριασμοί αναφέρεται ότι εδώ και λίγη ώρα είναι σε αναστολή ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γενικά οι πλειστηριασμοί αναστέλλονται μετά από δικαστική απόφαση ή μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κάνει ο παλιός ιδιοκτήτης και ζητά από το δικαστήριο λίγο χρόνο ακόμα, προκειμένου να προσπαθήσει να ρυθμίσει τις οφειλές του. Σύμφωνα με το Live News, η αναστολή πλειστηριασμού χορηγείται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι οποίες έχουν στόχο προφανώς να δοθεί χρόνος στον οφειλέτη είτε για να αποπληρώσει ένα μέρος της οφειλής είτε να το ρυθμίσει.

Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν 6 μήνες πριν τον ξυλοδαρμό

Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν αποφασίσει αρκετούς μήνες νωρίτερα από τον άγριο ξυλοδαρμό να χωρίσουν. Την αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν αποφασίσει να χωρίσουν από τα Χριστούγεννα. Είχαν κανονίσει πώς θα χωρίσουν όλα τα οικονομικά τους, λογαριασμούς και ακίνητη περιουσία.  Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αρχίσει να αναλαμβάνει δικές της υποθέσεις όσο ήταν στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα. Ήταν πολύ καλό το κλίμα μεταξύ τους. Το προφίλ της στο Facebook άλλαξε πολύ καιρό πριν από τον ξυλοδαρμό, και πλέον έγραφε: Δουλεύει στην εταιρεία Δικηγορικό Γραφείο Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Έξι μήνες πριν είχαν όλα διευθετηθεί».
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις