Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρή στη Μυτιλήνη: Λουόμενοι εντόπισαν γυναίκα στη θάλασσα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή στη Μυτιλήνη: Λουόμενοι εντόπισαν γυναίκα στη θάλασσα

Νεκρή στη Μυτιλήνη: Τα σενάρια που εξετάζονται για τον θάνατο της γυναίκας - Παρόμοιο περιστατικό και στην Καβάλα

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας 40 -45 ετών εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου, σε θαλάσσια περιοχή, πίσω από το κάστρο της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με την ΕΡΤnews, την γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι σήμερα το πρωί και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η άτυχη γυναίκα ήταν ημεδαπή και προς το παρόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Οι αρχές αναμένεται να εξετάσουν αν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε πνιγμό, σε ατύχημα ή σε παθολογικά αίτια.

Παρόμοιο περιστατικό και στην Καβάλα

Συναγερμός σήμανε και την Παρασκευή (21/06) στο Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής Καβάλας μετά από ειδοποίηση για ύπαρξη σορού άνδρα στην παραλία της περιοχής. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε στην ακτή από στελέχη του Λιμενικού και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για έναν 36χρονο, ενώ στη συνέχεια η σορός αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Από τη Λιμενική Αρχή Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις