Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

30

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπεν Άφλεκ παπαράτσι: Έξαλλος ο ηθοποιός, βγήκε στο δρόμο και φώναζε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπεν Άφλεκ παπαράτσι: Έξαλλος ο ηθοποιός, βγήκε στο δρόμο και φώναζε

Ο Μπεν Άφλεκ εκτός εαυτού με τους παπαράτσι -Τον «τύφλωσαν» με τα φλας, τους έβαλε τις φωνές

Μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του διανύει ο Μπεν Άφλεκ, με τις φήμες να τον θέλουν να βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ. Η κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του την Κυριακή, ξεσπώντας σε παπαράτσι που ήταν στημένοι έξω από την έπαυλη που μοιράζεται με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που παρουσίασε το TMZ, ο Μπεν Άφλεκ κατέβηκε τον λόφο από την 60 εκατομμυρίων έπαυλή τους και βγήκε στον κεντρικό δρόμο, όπου τον περίμεναν οι φωτογράφοι. Εκείνοι, θέλοντας να απαθανατίσουν τον ηθοποιό, άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες με φλας, με τον διάσημο πρωταγωνιστή να πατάει φρένο, να βάζει όπισθεν και να βγαίνει από το αυτοκίνητο για να τους αντιμετωπίσει.

«Άκου, φίλε, θα μου προκαλέσεις ατύχημα» λέει ο Άφλεκ σε έναν από τους παπαράτσι. «Καταλαβαίνω» ακούγεται να απαντά ο φωτογράφος. «Μην αναβοσβήνετε τα φλας σας καθώς κατεβαίνω την είσοδο. Μην το κάνετε αυτό. Είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρετε καν αν είμαι εγώ. Θα μπορούσατε να προκαλέσετε ατύχημα» συνεχίζει ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, αλλά ένας φωτογράφος τον τραβάει πάλι με φλας, κάνοντας τον ηθοποιό να ξεσπάσει και πάλι. «Σταμάτα, φίλε. Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις» είπε κουνώντας το κεφάλι του. «Καταλαβαίνεις; Δεν μπορώ να δω. Θα πάθει κάποιος κακό κάνοντας αυτές τις μαλ@@@@@».

Αλλά αυτά που έχει να πει δεν έχουν τελειώσει και, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό του, γυρίζει πάλι προς τους παπαράτσι και λέει: «Χριστέ μου, η κόρη μου έρχεται από αυτόν τον δρόμο. Αν της ανάβετε τα φλας σας, τη βάζετε σε κίνδυνο. Το καταλαβαίνετε αυτό;». «Καταλαβαίνω» ακούγεται να λέει ένας φωτογράφος.

Οι φήμες για χωρισμό

Οι φήμες για σύννεφα στο γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η τραγουδίστρια παραβρέθηκε μόνη της στο Met Gala τον Μάιο. Τότε, μάλιστα, δημοσιεύματα έγραψαν πως ο Άφλεκ ζει σε άλλο σπίτι από τη σύζυγό του, ενώ, πιο πρόσφατα, η σελίδα πώλησης κατοικιών Zillow καταχώρισε νέες φωτογραφίες του ακινήτου τους.

Πριν από αυτό, μια πηγή είχε δηλώσει στο Page Six πως ο ηθοποιός έχει «έρθει στα συγκαλά» του πλέον σχετικά με το γάμο τους. «Αν υπήρχε τρόπος να πάρει διαζύγιο λόγω προσωρινής παραφροσύνης, θα το έκανε» είπε η πηγή. «Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια απλά ονειροβατούσε και τώρα έχει έρθει στα συγκαλά του και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει αυτό».

Το ζευγάρι δεν έχει, προς το παρόν, πάντως μιλήσει ευθέως για τη σχέση και το γάμο του, αν και η Τζένιφερ Λόπεζ εκθείασε τον Μπεν Άφλεκ, αποκαλώντας τον «ήρωα» στη Γιορτή του Πατέρα στις 19 Ιουνίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις