Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

04

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι ενδιαφέρεται για τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι ενδιαφέρεται για τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ

Παναθηναϊκός: Αν πει όχι ο Γιαννούλης επόμενη λύση είναι ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μετά τη φυγή του Χουάνκαρ μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα των πρασίνων, ο Παναθηναϊκός έχει βγει πλέον στην αγορά για την αναβάθμιση της αριστερής αμυντικής του γραμμής, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι η πρώτη επιλογή των “πράσινων”.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Έλληνας διεθνής εξετάζει τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό, σήμερα Πέμπτη (27/06) ή την Παρασκευή (28/06) αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχει καταθέσει το “τριφύλλι”, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις σε περίπτωση αρνητικής τροπής με τον Γιαννούλη.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιάκομο Μοραντίν, η δεύτερη λύση του Παναθηναϊκού είναι αυτή του Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται με την εθνική Ελβετίας στο Euro 2024.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ, που μπορεί να παίξει και ως τρίτος στόπερ σε διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, θέση που του έχει δώσει και ο Μουράτ Γιακίν στα γήπεδα της Γερμανίας, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τορίνο, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ωστόσο, η περίπτωση του αρχηγού της ιταλικής ομάδας μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρον η Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία, η Μόντσα και η Σεβίλλη.

Την περσινή σεζόν ο Ροντρίγκεζ αγωνίστηκε σε 37 ματς με τη φανέλα της Τορίνο με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ στη διάρκεια της καριέρας του έχει παίξει σε Βόλφσμπουργκ, Μίλαν και Αϊντχόφεν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις