Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόρτμουντ: Συμφώνησαν με τον Γκιράσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντόρτμουντ: Συμφώνησαν με τον Γκιράσι

Ντόρτμουντ: Σε 30 παιχνίδια, είχε 30 τέρματα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Παίκτης της Ντόρμουντ θα πρέπει να θεωρείται ο Σερού Γκιράσι ύστερα από τη συμφωνία των δύο πλευρών. Πλέον απομένει μόνο η καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη ύψους 17,5 εκατομμυρίων στην Στουτγάρδη προκειμένου να ξεκινήσουν οι τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πρόκειται για μία συμφωνία, η οποία δουλευόταν για αρκετό καιρό από τη μεριά της Ντόρτμουντ και αποδείχθηκε πως άξιζε η αναμονή, με την ομάδα να αποκτά έναν αποτελεσματικό επιθετικό με εξαιρετική έφεση στο σκοράρισμα.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πλευρά του παίκτη έδωσε εν τέλει το πράσινο φως και με αυτό τον τρόπο επισπεύθηκαν οι διαδικασίες για να υπογράψει σύντομα ο παίκτης στον γερμανικό σύλλογο.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Bundesliga, αφού αγωνίστηκε με τη Στουτγάρδη 30 φορές σκοράροντας ισάριθμα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και η δεινή εκτελεστική του ικανότητα του ήταν αρκετή ούτως ώστε να πείσει τη Ντόρτμουντ να επενδύσει στο πρόσωπό του για τη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις