Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

14

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παπάγου εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο
ΕΛΛΑΔΑ

Παπάγου εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο

Παπάγου εργατικό δυστύχημα: Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυρόκαστρου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (27/06) στην Πυροσβεστική, όταν κλήθηκε να επέμβει για τον απεγκλωβισμό ενός 47χρονου άντρα που καταπλακώθηκε από δέντρο, στη διάρκεια εργασιών για την κοπή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου, στου Παπάγου, ενώ οι 12 πυροσβέστες και τα τέσσερα οχήματα που επιχείρησαν, ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον 47χρονο και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο «Γεννηματάς».

Γυναίκα κατέρρευσε στα Ιωάννινα

Εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών κατέρρευσε στο δρόμο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θερμική καταπόνηση, εχθές (26/06) το απόγευμα. Η εργασία σε εξωτερικό χώρο σε συνδυασμό με τις ακραίες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την εξάντληση της εργαζόμενης. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων, σε ανακοίνωσή του τονίζει πως είχε προειδοποιήσει τη Δημοτική Αρχή Ιωαννιτών για τους κινδύνους της μεσημβρινής αποκομιδής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες εργατών για έντονη δυσφορία λόγω της ζέστης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις