Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

30

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμτσιλή – Καινούργιου: «Ποιος είναι ο 35χρονος επιχειρηματίας που βγαίνεις;»
LIFESTYLE

Τσιμτσιλή – Καινούργιου: «Ποιος είναι ο 35χρονος επιχειρηματίας που βγαίνεις;»

Τσιμτσιλή - Καινούργιου: Το σχόλιο όλο νόημα της Τίνας Μεσσαροπούλου για το αν θα πηγαίνει συχνά στην Πάρο, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» το καλοκαίρι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ερώτηση στην Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουνίου, στον «αέρα» του «Happy Day». Με αφορμή τον σχολιασμό μια ατάκας που είπε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», η Σταματίνα Τσιμτσιλή της απευθύνθηκε, για να τη ρωτήσει δημόσια, ποιος είναι ο 35χρρονος επιχειρηματίας, με τον οποίο βγαίνει ραντεβού.

«Κατερίνα Καινούργιου, αν μας βλέπεις, γιατί νομίζω ότι είναι η ώρα που μας βλέπεις, ποιος είναι ο 35χροονος επιχειρηματίας που βγαίνεις; Για να μας πεις, ισχύουν οι ειδήσεις;» της είπε. Τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου από το πάνελ ρώτησε με νόημα: «Και πες μας θα σε βλέπουμε στην Πάρο πάρα πολύ συχνά το καλοκαίρι», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο φερόμενος ως νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, έχει συνδέσεις με το νησί.

Η απόδραση στην Πάρο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα νησιά πλημμύρισαν με κόσμο που θέλει να χαλαρώσει μακριά από την φασαρία της πρωτεύουσας. Η Κατερίνα Καινούργιου εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο και ήδη από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στην πανέμορφη Πάρο. Η παρουσιάστρια του Alpha είχε ανάγκη να ξεφύγει από την ρουτίνα της Αθήνας και να χαλαρώσει δίπλα στη θάλασσα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα, καλό φαγητό και όμορφες συναντήσεις με τις φίλες της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις