Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

30

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη αστυνομικού: Εκβίαζε, απειλούσε και ζητούσε χρήματα από συνάδελφό της
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη αστυνομικού: Εκβίαζε, απειλούσε και ζητούσε χρήματα από συνάδελφό της

Σύλληψη αστυνομικού: Όταν ο άνδρας αποφάσισε να διακόψει την επικοινωνία τους, η γυναίκα άρχισε να τον απειλεί λέγοντάς του ότι θα του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα

Ταινία θυμίζει υπόθεση που απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστές δύο αστυνομικούς. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (25/06), όταν αστυνομικός κατήγγειλε ότι γυναίκα συνάδελφός του τον εκβίαζε, αποσπώντας του χρήματα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν και άρχισαν να επικοινωνούν πριν από περίπου 15 ημέρες, μέσω Facebook.

Όταν ο άνδρας αποφάσισε να διακόψει την επικοινωνία τους, η γυναίκα άρχισε να τον απειλεί λέγοντάς του ότι θα του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα αν δεν της δώσει 250 ευρώ. Ο αστυνομικός, κατά πληροφορίες, φοβήθηκε ότι η γυναίκα θα κάνει πράξη τις απειλές της, καθώς ήταν ανώτερη από εκείνον υπηρεσιακά, και γι’ αυτό της έδωσε το ποσό που ζήτησε.

Η αστυνομικός ζητούσε επανειλημμένως χρήματα από τον συνάδελφό της

Λίγες ημέρες αργότερα, η αστυνομικός απαίτησε εκ νέου το ίδιο ποσό και ο άνδρας υπέκυψε δίνοντάς της 230 ευρώ. Κατά πληροφορίες, ο αστυνομικός προσπάθησε να την μπλοκάρει ώστε να μην μπορεί να επικοινωνεί μαζί του, όμως, εκείνη συνέχισε καλώντας τον από απόκρυψη και απαιτώντας χρήματα. Ο αστυνομικός, τελικά, αποφάσισε να προβεί σε καταγγελία και έσπευσε στις αρχές. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, δέχθηκε κλήση από απόκρυψη και όπως προέκυψε ήταν η αστυνομικός η οποία του ζήτησε εκ νέου 250 ευρώ.

Μάλιστα, φέρεται να του είπε ότι εάν δώσει τα χρήματα «…δεν θα του έκανε κακό». Κατόπιν τούτων, οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και ο άνδρας τα παρέδωσε στην αστυνομικό. Λίγο αφότου παρέλαβε το ποσό, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της και εχθές οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις