Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

30

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φειδίας Παναγιώτου Ευρωβουλή: Δύσκολο να αντέξω 5 χρόνια εκεί μέσα, αλλά θα τα καταφέρω
ΚΟΣΜΟΣ

Φειδίας Παναγιώτου Ευρωβουλή: Δύσκολο να αντέξω 5 χρόνια εκεί μέσα, αλλά θα τα καταφέρω

Φειδίας Παναγιώτου Ευρωβουλή: Δύσκολο να αντέξω 5 χρόνια εκεί μέσα, αλλά θα τα καταφέρω, δηλώνει στους ακολούθους του στα social media

Ο Tiktoker ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου βρίσκει «φλώρικο» το Ευρωκοινοβούλιο, όπως πληροφόρησε τους χιλιάδες ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου τερμάτισε τρίτος στις Ευρωεκλογές και είναι πλέον ένας από τους έξι εκπροσώπους της Κύπρου στο ευρωκοινοβούλιο. Μετά από τις πρώτες του 10 ημέρες στις Βρυξέλλες, ενημέρωσε το κοινό του για αυτές με ένα video που ανέβηκε στο TikTok.

Πολιτικός “σεισμός” στην Κύπρο με την εκλογή Φειδία

«Δύσκολο να αντέξω πέντε χρόνια εκεί μέσα, γιατί είναι λίγο φλώρικο, αλλά θα τα καταφέρω», ανέφερε επακριβώς. Επίσης, ενημέρωσε πως μέσα σε λίγες ημέρες έκανε «πάρα πολλά meetings, γνώρισε πολλά άτομα και έμαθε πώς λειτουργεί το ευρωκοινοβούλιο». Ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει άλλος ευρωβουλευτής που να μπόρεσε μέσα σε λίγες μέρες να μάθει όσα έμαθε ο ίδιος και δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτουργεί το ευρωκοινοβούλιο. Τέλος, ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει να προσλαμβάνει την ομάδα που θα τον βοηθά και σύντομα θα κάνει προσλήψεις και στη Κύπρο.

@fidiaspanayiotouΟι πρώτες μου 10 μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο♬ original sound – Fidias Panayiotou

@fidiaspanayiotou♬ original sound – Fidias Panayiotou

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις