Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Gay Pride – Καινούργιου: Δεν ξέρω αν θα πήγαινα εύκολα τα παιδιά μου σε μικρή ηλικία
LIFESTYLE

Gay Pride – Καινούργιου: Δεν ξέρω αν θα πήγαινα εύκολα τα παιδιά μου σε μικρή ηλικία

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου

Την άποψή της για τα gay pride εξέφρασε από τον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν ξέρει αν θα πήγαινε τα παιδιά της στο μέλλον σε κάποια παρέλαση υπερηφάνειας. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τα φεστιβάλ υπερηφάνειας, με αφορμή το EuroPride στη Θεσσαλονίκη, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι συμφωνεί ότι «κάποια πράγματα δεν είναι καλαίσθητα», διαφωνώντας, ωστόσο, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης σε άλλα σημεία της σχετικής τοποθέτησής του.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

«Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ σε αυτά που ακούσαμε, όπως για τις εικόνες και τη βλασφημία συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν και πράγματα που διαφωνώ. Δηλαδή, συγκρίνει και βάζει στο ίδιο καλάθι τον κανιβαλισμό με τη σεξουαλική επιλογή κάποιου; Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Τώρα για το ότι κάποια πράγματα δεν είναι καλαίσθητα, επίσης συμφωνώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Εγώ, που δεν έχω κανένα θέμα και, μακάρι να γίνω μανούλα, θα εξηγώ στα παιδάκια μου από μικρά τι σημαίνει αυτό, δεν ξέρω αν εύκολα θα πήγαινα τα παιδιά μου σε μικρή ηλικία σε ένα gay pride, έτσι όπως βλέπω αυτές τις εικόνες. Το παιδί θέλει να εξοικειωθεί λίγο», πρόσθεσε η ίδια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις