Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

30

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυγή – Κασσελάκης: Οι εργαζόμενοι διαψεύδουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγή – Κασσελάκης: Οι εργαζόμενοι διαψεύδουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ποτέ δεν μας προτάθηκε να αναλάβουμε την εφημερίδα

Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, από την Αμερική, ότι ζητήθηκε από τους εργαζομένους της Αυγής να αναλάβουν την εφημερίδα διαψεύδουν οι ίδιοι με ανάρτησή τους. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι ουδέποτε δεν τους έγινε μια τέτοιου είδους πρόταση, τονίζοντας μάλιστα ότι μήνες πριν το κλείσιμο ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά τα αιτήματά τους, δεν δέχθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση ώστε να συζητηθεί το μέλλον της εφημερίδας. Εχθές, σε δηλώσεις του στον ANT1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι προσφέρθηκε στους εργαζομένους να αναλάβουν την εφημερίδα και να φύγει από μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, εκείνοι αρνήθηκαν. «Προσφερθήκαμε να αναλάβουν την εφημερίδα οι εργαζόμενοι, χωρίς να είναι ο μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ. Απ΄ ό,τι ακούσαμε δεν το επιθυμούν. Προσπαθήσαμε να βρούμε παραπάνω διαφήμιση, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα ότι είναι φανερό τιμωρείται. Είναι δύσκολο να βρεις διαφήμιση από επιχειρήσεις σε κομματικό φύλλο».

Η ανάρτηση των εργαζομένων της Αυγής

«Αναφορικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη ότι προτάθηκε στους εργαζόμενους να αναλάβουν την εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» «χωρίς να είναι μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ» κι ότι μάλιστα «απ’ ό,τι άκουσε» εκείνοι ήδη έχουν απαντήσει ότι δεν το επιθυμούν, ως συνέλευση εργαζομένων οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν μας έγινε σχετική πρόταση από τη Διοίκηση και ουδέποτε μπήκαμε σε μία τέτοια συζήτηση.

Επιπλέον, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι παρά τις διαδοχικές εκκλήσεις μας για συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχέση με το μέλλον της εφημερίδας -ήδη μήνες πριν από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο- εκείνος ουδέποτε ανταποκρίθηκε.

Τέλος μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ ο κ. Κασσελάκης αναγνώρισε ως «πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό» όσους εργαζόμαστε στην εφημερίδα, επέλεξε να μην πει κουβέντα για τη διασφάλιση όλων, ανεξαιρέτως, των θέσεων εργασίας.

Συνέλευση εργαζομένων «Η ΑΥΓΗ»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις