Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

01

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κέιτι Πέρι Instagram: Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι Instagram: Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Κέιτι Πέρι Instagram: Μία εκκεντρική εμφάνιση πραγματοποίησε η ποπ τραγουδίστρια στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Η Κέιτι Πέρι έδωσε εχθές (27/06) το παρόν σε επίδειξη του οίκου Balenciaga Haute Couture, για την Εβδομάδα Μόδας, επιλέγοντας να εμφανιστεί topless. Η κορυφαία ποπ τραγουδίστρια φόρεσε συγκεκριμένα ένα σκισμένο καλσόν – παπούτσι, με μία oversized γούνα και μαύρα γυαλιά.

Η εμφάνισή της προκάλεσε θαυμασμό, καθώς οι φαν της κατέκλεισαν τα social media με φωτογραφίες αλλά και βίντεό της. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική εμφάνισή της που απασχόλησε, καθώς λίγες ώρες πριν εμφανίστηκε φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με μία τεράστια ουρά, πάνω στην οποία φέρεται να ήταν στίχοι από το επερχόμενο single της «Woman’s World».


Η εμφάνιση της Κυριακής

Επίσης, μια άκρως αποκαλυπτική στιλιστική επιλογή έκανε και την Κυριακή. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, η 39χρονη τραγουδίστρια επέλεξε ένα φόρεμα που άφηνε λίγα στη φαντασία. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης το φόρεμα της Πέρι ήταν δημιουργία της εταιρείας Noir Kei Ninomiya. Πρόκειται για ένα φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια και πολλά ανοίγματα μαζί με μια πληθώρα λουλουδιών για στόλισμα. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση της Vogue ήταν αφιερωμένη στα σχήματα, τα σχέδια και τις μορφές της δεκαετίας του ’80.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις