Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

01

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Χάιντι Κλούμ Instagram: Η αποκαλυπτική φωτογραφία του μοντέλου από το Παρίσι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάιντι Κλούμ Instagram: Η αποκαλυπτική φωτογραφία του μοντέλου από το Παρίσι

Χάιντι Κλούμ Instagram: Δείτε τη φωτογραφια του μοντέλου

Η Χάιντι Κλουμ βρίσκεται στο Παρίσι αυτές τις ημέρες, όπως φαίνεται από αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα. Το 51χρονο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, όπου πόζαρε σε έναν καθρέφτη φορώντας ένα μίνι, μαύρο φόρεμα με ουρά και βαθύ ντεκολτέ και συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι γόβες.

«Καληνύχτα Παρίσι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Το μοντέλο από τη Γερμανία δημοσίευσε, επίσης, μια φωτογραφία από το διάσημο καμπαρέ «Moulin Rouge», στην οποία φορούσε μια ροζ, εντυπωσιακή στολή.

Πήρε φωτιά σε συνέντευξη και πέταξε το πουκάμισό της

Ανυπέρβλητη αποδείχθηκε η κάψα που προκάλεσαν στο μοντέλο οι φτερούγες κοτόπουλου με καυτερή σάλτσα που έτρωγε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το talk show στο YouTube με τίτλο «Hot Ones». Η θερμοκρασία του 51χρονου πρώην μοντέλου ανέβηκε σε τέτοια επίπεδα ώστε η ίδια να πετάξει το πουκάμισο που φορούσε και να συνεχίσει τη συνέντευξη, σαν μην συμβαίνει τίποτα, μόνο με το κόκκινο σουτιέν της. Αφού ξεπέρασε χωρίς προβλήματα τις πρώτες φτερούγες, όταν έφτασε στην όγδοη… λύγισε και αφού είπε «ζεσταίνομαι», άνοιξε το πουκάμισό της το οποίο και τελικά έβγαλε.

«Ζεσταίνομαι κι εγώ τώρα» σχολίασε ο 38χρονος συνομιλητής της Σον Έβανς. Στην ίδια συνέντευξη η Κλουμ αποκάλυψε και τα πιο ακριβά ρούχα που έχει φορέσει στην καριέρα της. «Ένας στηθόδεσμος 12,5 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σλιπ 740.000 ευρώ για να ταιριάζει για την Victoria’s Secret. Είχε παντού διαμάντια και ρουμπίνια. Νομίζω ότι με αυτό μπήκα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις