Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

02

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Φωτιά στη Σταμάτα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά στη Σταμάτα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση

Φωτιά στη Σταμάτα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση, «απομακρυνθείτε από την περιοχή Αμυγδαλέζα»

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στη Σταμάτα Αττικής. Για την πυρκαγιά εστάλη μήνυμα του 112 στους πολίτες ώστε να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες στη φωτιά στην Σταμάτα επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, οι οποίες ενισχύονται διαρκώς. Στο σημείο έχουν φτάσει για να συνδράμουν στην κατάσβεση χωματουργικά μηχανήματα και υδροφόρες ΟΤΑ. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα Από την Πυροσβεστική χαρακτηρίζουν την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Σταμάτα πολύ επικίνδυνη. Είναι σε δασική έκταση κοντά σε σπίτια.

Στις 16:55 εστάλη νέοι μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής που καίει η πυρκαγιά ζητώντας από τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή Αμυγδαλέζα Σταμάτας να απομακρυνθούν μέσω στη Λ. Σταμάτας προς την Πλατεία Σταμάτας.

Νωρίτερα οι κάτοικοι της περιοχής είχαν λάβει sms απο το 112 για να είναι σε ετοιμότητα. «Δασική πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολοθουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις