Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φενέρμπαχτσε: Στην Τουρκία ο Ελ Κααμπί
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φενέρμπαχτσε: Στην Τουρκία ο Ελ Κααμπί

Φενέρμπαχτσε: Σύμφωνα με τους Μαροκινούς

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Σενάριο από Μαρόκο, που αναπαράγουν και οι Τούρκοι, αναφέρει πως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το μαροκινό Μέσο Mountakhab, υποστηρίζει ότι τη Δευτέρα ο Μαροκινός φορ θα μεταβεί στην Τουρκία για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε. Μια είδηση που αναπαρήγαγε και η τουρκική ιστοσελίδα sporx.

Σύμφωνα με τους Μαροκινούς ο Ελ Κααμπί θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο. Οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα λάβει και πριμ υπογραφής 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Αυτή βέβαια η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και μένει να φανεί, εάν πράγματι ισχύει. Πάντως, η Φενέρ, η οποία κινείται για δύο φορ, βρίσκεται σε συζητήσεις και με έναν έτερο Μαροκινό, τον Εν Νεσίρι.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει στον Ελ Κααμπί χρήματα, που δεν έχει πάρει κανένας άλλος σέντερ φορ των “ερυθρόλευκων” στο παρελθόν. Την περσινή σεζόν ο Ελ Κααμπί αγωνίστηκε συνολικά 50 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό 33 γκολ (πρώτος σκόρερ του Conference League).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις