43χρονη δικηγόρος ξυλοδαρμός: Στα κρατητήρια η Γιαννοπούλου

ΕΛΛΑΔΑ

43χρονη δικηγόρος ξυλοδαρμός: Στα κρατητήρια η Γιαννοπούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

43χρονη δικηγόρος ξυλοδαρμός: Ο γνωστός ποινικολόγος την κατηγορεί ότι παραβίασε τα προσωπικά του δεδομένα

01.07.2024 | 07:28

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου και της 43χρονης συναδέλφου του, Αγγ. Γιαννοπούλου, η οποία τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Σύμφωνα με το Star, ο 69χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον της για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, για τη διαρροή ερωτικών και επαγγελματικών μηνυμάτων. Οι αρχές συνέλαβαν τη δικηγόρο στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε τη μήνυση εναντίον της 43χρονης το πρωί του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών. Την κατηγορεί ότι παραβίασε τα προσωπικά του δεδομένα με σκοπό να τον βλάψει διαρρέοντας στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού μηνύματα που αντάλλασσαν, τόσο ερωτικού όσο και επαγγελματικού περιεχομένου.

Η δικηγόρος συνελήφθη και εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα, ενώ θα απολογηθεί την Τρίτη. Οι δύο δικηγόροι πάντως έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και στην Εισαγγελία Πειραιά, καθώς έχουν αλληλομηνυθεί για εξύβριση από την πλευρά της δικηγόρου και σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση από την πλευρά του ποινικολόγου. Η 43χρονη καταγγέλλει ότι δέχθηκε χτυπήματα και ύβρεις από τον δικηγόρο, με το περιβάλλον του άνδρα να το διαψεύδει.

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι του καταγγελόμενου, Παπαδόπουλος και Αλυγιζάκης, αναφέρουν:

“Ο δικηγόρος ουδέποτε άσκησε πράξεις βίας εναντίον της. Το εντελώς αντίθετο συνέβη. Εκείνη βιαιοπράγησε εναντίον του, υβρίζοντάς τον, απειλώντας τον, χτυπώντας τον και σκίζοντας το πουκάμισό του. Για τις αμυχές και τους μώλωπες που έχει υποστεί ο δικηγόρος συνετάγη ιατροδικαστική έκθεση”. Η καταγγελία από την 43χρονη έγινε στις 28 Απριλίου 2024 στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας Πειραιά. Συνοπτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 43χρονη δεν ήταν συνεργάτης του δικηγορικού του γραφείου, ενώ από όσα λέει ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα, αφού ο 69χρονος δέχθηκε βία από εκείνη. Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά της 43χρονης δικηγόρου υποστηρίζει πως ήταν συνεργάτης του γραφείου αλλά διατηρούσε με τον δικηγόρο και ερωτική σχέση.

 

Exit mobile version