Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Ηρακλής Μαινόμενος: Ο ηθοποιός μιλάει για τη νέα εμφάνισή του

LIFESTYLE

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Ηρακλής Μαινόμενος: Ο ηθοποιός μιλάει για τη νέα εμφάνισή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης - Ηρακλής Μαινόμενος: Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται, φεύγουν, πρόσθεσε ο ηθοποιός για την αλλαγή στην εμφάνισή του

01.07.2024 | 20:58

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του, για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Ηρακλής Μαινόμενος». Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε πως αισθάνθηκε άβολα, την πρώτη φορά που κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Ωστόσο, θεωρεί όπως είπε, ότι η αλλαγή αυτή ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο του, αφού θέλει να δείξει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο μηδέν.

«Θέλαμε με τον σκηνοθέτη να έχουμε μια αντίθεση με ό,τι είχαμε κάνει πριν»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε αρχικά: «Το έκανα προχθές, την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, αισθάνθηκα πολύ άβολα. Από την άλλη, είπα τώρα που είναι καλοκαίρι κι έχει ζέστη, βοηθάει. Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται, φεύγουν». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλαμε με τον σκηνοθέτη να έχουμε μια αντίθεση με ό,τι είχαμε κάνει πριν. Νομίζω ότι ταιριάζει και με την ιστορία που λέει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο μηδέν».

Exit mobile version