Σταρόβας – Άννα Σταθάκη: Οι ευχές του μουσικού στην αγαπημένη του

LIFESTYLE

Σταρόβας – Άννα Σταθάκη: Οι ευχές του μουσικού στην αγαπημένη του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σταρόβας - Άννα Σταθάκη: Ο ίδιος ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών που τράβηξε πριν 8 χρόνια με την Άννα Σταθάκη

01.07.2024 | 20:08

Ένα «χρόνια πολλά» με τον δικό του μοναδικό τρόπο θέλησε να πει ο Δημήτρης Σταρόβας στην σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, η οποία έχει σήμερα (01.07.2024) τα γενέθλιά της. Η Άννα Σταθάκη είναι σε σχέση με τον γνωστό μουσικό εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, στάθηκε δίπλα του στην πιο δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία του τον περασμένο μήνα. Ο Δημήτρης Σταρόβας, που δε χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη του για τη σύντροφό του, έκανε μία τρυφερή αφιέρωση με αφορμή τα γενέθλιά της.

Ο ίδιος ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών που τράβηξε πριν 8 χρόνια με την Άννα Σταθάκη να πρωταγωνιστεί σε όλες τις λήψεις. «Η πρώτη φορά που σε φωτογράφισα πριν από 8 χρόνια σαν σήμερα! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα ΚΑΜΠΙΑ μου πολύτιμη!», έγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας στο post του στο Instagram.

O Δημήτρης Σταρόβας τον περασμένο Μάιο έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο που τον επηρέασε μόνο στην ομιλία και σε κάποιες κινήσεις όμως επιστρέφει σύντομα απόλυτα υγιής και έτοιμος για νέες καλλιτεχνικές περιπέτειες.

Όσα είπε στο Πρωινό η Άννα Σταθάκη

H ίδια η Άννα Σταθάκη αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της: «Την Τετάρτη, μετά από 42 ημέρες ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης. Δόξα τω Θεώ. Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση την φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του».

 

Exit mobile version