Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αυστρία – Τουρκία: Ποια ομάδα θα κάνει την έκπληξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυστρία – Τουρκία: Ποια ομάδα θα κάνει την έκπληξη

Αυστρία - Τουρκία: Τα δεδομένα των ομάδων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (2/7, 22:00 ώρα Ελλάδος) η Αυστρία θα είναι η γηπεδούχος στην Red Bull Αρένα της Λειψίας με αντίπαλο την Τουρκία. Οι δύο ομάδες θα “παλέψουν” για την επόμενη φάση των 8 του Euro 2024. Αυστρία και Τουρκία έχουν έρθει αντιμέτωπες 14 φορές, με την Τουρκία να έχει περισσότερες νίκες 7, ενώ η Αυστρία έχει 6 και με μια ισοπαλία.

Τα δεδομένα των ομάδων

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του σημαντικού στόπερ Τράουνερ, ο οποίος έχασε το ματς με τους Ολλανδούς, ενώ τέθηκε εκτός και από εκείνο με τους Τούρκους. Συνεχίζει ο Βέμπερ να καλύπτει τη θέση του. Εκτός και ο εξτρέμ Βίμερ που συμπλήρωσε κάρτες. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο μέσος Μουένε (βρίσκεται στο όριο καρτών), που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες.

Μέχρι στιγμής έχει αντικρίσει 16 κίτρινες κάρτες, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ενώ οι 18 συνολικά στο ματς με την Τσεχία ήταν ρεκόρ για τη διοργάνωση. Μοιραία μάζεψε προβλήματα από αυτή την υπόθεση, αφού συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός και αρχηγός Τσαλχάνογλου αλλά και ο στόπερ Ακαϊντίν. Τουλάχιστον εξέτισε ο στόπερ Μπαρντακτσί και επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις