Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

04

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βολιβία – Παναμάς: Τρομερό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βολιβία – Παναμάς: Τρομερό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες

Βολιβία - Παναμάς: Εκπληκτικό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Τα ξημερώματα της Τρίτης (2/7) η Βολιβία υποδέχτηκε τον Παναμά για τον 3ο όμιλο του Copa America. Ο Παναμάς νίκησε με σκορ 1-3 με αποτέλεσμα, μαζί με την Ουρουγουάη πέρασαν στην επόμενη φάση, δηλαδή στους 8.

Ο αγώνας

Η πρώτη φάση ήταν στο 15ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Παναμά από τα αριστερά. Η εκτέλεση έγινε με σέντρα που την πήρε την κεφαλιά ο Κόρδοβα, αλλά η μπάλα πηγαίνει άουτ. Μετά από 6 λεπτά, ο Παναμάς κάνει μια σέντρα από τα αριστερά, με την άμυνα να διώχνει, όμως η μπάλα πηγαίνει σε σώματα του Παναμά και συγκεκριμένα στον Μαρτίνεθ, δίνοντας πάσα στον Φαχάρντο, ο οποίος κάνει ένα σουτ στην μικρή περιοχή και σκοράρει κάνοντας το 0-1.

Η πρώτη επίθεση για την Βολιβία ήταν στο 25ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ εκτός περιοχής από τον Τερκέρο. Στο 30ο λεπτό, μετά από λάθος πάσα του τερματοφύλακα του Παναμά, κλέβει ο Τερκέρο κάνει μια ατομική προσπάθεια με το σουτ του να πηγαίνει στα χέρια του τερματοφύλακα.

2ο ημίχρονο

Με την έναρξη του 2ου μέρους, η πρώτη φάση ήταν στο 50ο λεπτό με τον Μαρτίνεθ να κάνει σουτ και ο τερματοφύλακας της Βολιβίας να λέει όχι. Στο 62ο λεπτό ο Παναμάς ξανά πιέζει από τα αριστερά, με σέντρα όμως η κεφαλιά του Φαχάρντο βγήκε άουτ. Μετά από 5 λεπτά έπειτα από κακία συνεννόηση της άμυνας της Βολιβίας, εκμεταλλεύεται ο Μαρτίνεθ το λάθος, δίνει πάσα στον Φαχάρντο και αμέσως δίνει στον Κάισερ όπου χάνει μια καλή φάση. Η ισοφάριση ήρθε στο 69ο λεπτό με τον Μιράντα ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 63′.

Στο 79΄έρχεται γκολ για τον Παναμά έπειτα από σέντρα του Ντέιβις και  με δύσκολη κεφαλιά του Εντουάρντο Γκερέρο κάνει το 1-2. Στην καθυστέρησης του δεύτερου μέρους ο Παναμάς βρίσκει και άλλο τέρμα με τον Σέζαρ Γιάνις ο οποίος και εκείνος είχε μπει ως αλλαγή στο 90.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις