Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

04

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Βόρεια Εύβοια: Τρεις νεαροί στο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Βόρεια Εύβοια: Τρεις νεαροί στο νοσοκομείο

Τροχαίο Βόρεια Εύβοια: Και οι τρεις νεαροί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας - Παρόμοιο περιστατικό και στους Αγίους Θεοδώρους

Από τη σφοδρή πρόσκρουση στο τσιμεντένιο τοιχίο, τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και ο 21χρονος συνοδηγός, ενώ ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε πιο σοβαρά στο κεφάλι. Και οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγεία Ιστιαίας και στη συνέχεια λίγο μετά τα μεσάνυχτα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Για τους δύο πρώτους, που είναι αλλοδαποί, εξετάστηκε το ενδεχόμενο της νοσηλείας τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, εξαιτίας των χτυπημάτων στο θώρακα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός τους. Ο ανήλικος ωστόσο λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας. Προανάκριση για το τροχαίο διεξάγει το ΑΤ Ιστιαίας που περιμένει και τις αιματολογικές εξετάσεις για να ξεκαθαρισθεί αν ο 23χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Σοβαρό τροχαίο και στους Αγίους Θεοδώρους

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στα Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους με δύο τραυματίες 25-30 ετών. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, φορτηγάκι με κατεύθυνση προς Κόρινθο προσέκρουσε σε αγροτικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το 2ο να παρασύρει τους δύο νεαρούς οι οποίοι ήταν πεζοί και εκείνη την στιγμή έμπαιναν στην οικία τους. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, εθελοντικές ομάδες, πυροσβεστική και το ασθενοφόρο του EKAB που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Κορίνθου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις