Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

04

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τέιλορ Σουίφτ ατύχημα: Απρόοπτο για την τραγουδίστρια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ ατύχημα: Απρόοπτο για την τραγουδίστρια

Απρόοπτο για την Τέιλορ Σουίφτ: Κόλλησε επάνω σε πλατφόρμα, την κατέβασε χορευτής της

Ατυχίες επάνω στη σκηνή μπορούν να συμβούν σε κάθε καλλιτέχνη, όμως η Τέιλορ Σουίφτ και η παρέα της είναι ειδικοί στο να τις ξεπερνούν. Μετά τις συναυλίες της στο Λονδίνο όπου παραβρέθηκαν δεκάδες διασημότητες, σειρά είχε το Δουβλίνο για τη διάσημη Καναδή καλλιτέχνη. Ωστόσο το Σάββατο και ενώ ήταν στη σκηνή η Τέιλορ Σουίφτ είχε ένα μικρό ατύχημα. Συγκεκριμένα, κόλλησε πάνω σε μια υπερυψωμένη πλατφόρμα, αλλά ευτυχώς, ένας από τους χορευτές της της έδωσε ένα χέρι βοήθειας. Ενώ ερμήνευε το «The Smallest Man Who Ever Lived», ένα βασικό κομμάτι του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Tortured Poets», η ποπ σταρ εγκλωβίστηκε στον αέρα σε μια πλατφόρμα στο Aviva Stadium του Δουβλίνου, καθώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε.

Αντί να εξαφανιστεί στη σκηνή, όπως έκανε η πλατφόρμα απέναντί της – στην οποία βρισκόταν ένας από τους χορευτές της, ο Ζαν Ράβνικ, το τμήμα της κατασκευής στο οποίο στεκόταν η τραγουδίστρια έμεινε σταθερά στη θέση του, όπως δείχνουν τα πλάνα που κατέγραψαν οι θεατές.

Η Τέιλορ Σουίφτ κόλλησε πάνω σε μια πλατφόρμα

Ως επαγγελματίες όμως, τόσο η Τέιλορ Σουίφτ όσο και ο χορευτής της, χειρίστηκαν άψογα την τεχνική ατυχία. Χωρίς να χάσει στιγμή. Ο Ράβνικ πήγε στην πλατφόρμα της τραγουδίστριας αμέσως μόλις η δική του άγγιξε το πάτωμα και τη βοήθησε να κατέβει αβίαστα, ενώ εκείνη του χαμογελούσε, όπως δείχνει ένα άλλο απόσπασμα από τη συναυλία. Ακολούθως συνέχισαν το πρόγραμμά τους, μπαίνοντας ξανά σε σχηματισμό πριν η ομάδα χορευτών αναδυθεί για κάποια χορογραφία από το marching band.

 

@wigconicc THE WAY SHE SMILED😭 #taylorswift #erastour #theerastour #tstheerastour #foryou #fyp @Taylor Swift ♬ Fluffing a Duck – Kevin MacLeod

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις