Κόρη Κλιντ Ίστγουντ: Απίστευτη δημόσια επίθεση στην αδερφή της και στην μητριά της

ΚΟΣΜΟΣ

Κόρη Κλιντ Ίστγουντ: Απίστευτη δημόσια επίθεση στην αδερφή της και στην μητριά της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μόλις δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που ο διάσημος ηθοποιός πάντρεψε την κόρη του στο ράντσο του στο Καρμέλ

03.07.2024 | 17:31

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προέβη μία από τις κόρες του Κλιντ Ίστγουντ, κατηγορώντας την ετεροθαλή αδερφή της -που παντρεύτηκε- «κακιά και παράξενη», ενώ επιτίθεται και στη μητριά της χαρακτηρίζοντάς την «προικοθήρα». Μόλις δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που ο διάσημος ηθοποιός πάντρεψε την κόρη του στο ράντσο του στο Καρμέλ και ενώ οι φωτογραφίες από την τελετή έδειχναν ένα παραμυθένιο σκηνικό, τα πράγματα, όπως φαίνεται, δεν είναι τόσο ονειρικά.

Συγκεκριμένα, έχει ξεσπάσει ένας δημόσιος καβγάς μεταξύ της νύφης, της 27χρονης Μόργκαν, με τη μεγαλύτερη ετεροθαλή αδερφή της, την 36χρονη Κάθριν, με εκατέρωθεν βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Η βεντέτα φαίνεται πως άναψε την περίοδο του γάμου, αλλά είχε κρατηθεί μυστική μέχρι που η Κάθριν, η οποία ζει στο Λα Κουίντα της Καλιφόρνια, ανήρτησε μια σειρά από οργισμένες αναρτήσεις στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, κατακεραυνώνοντας την αδερφή της και τη μητριά της.

Το πρώτο σημάδι ήρθε όταν η μεγαλύτερη κόρη του Κλιντ Ίστγουντ δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει με τον πατέρα της στον γάμο πριν τους διακόψει ένας άλλος καλεσμένος. Στην ανάρτησή της η εξαγριωμένη Κάθριν έγραψε: «Χόρεψα με τον πατέρα μου για 50 γαμ@@@ δευτερόλεπτα πριν μας διακόψουν γιατί κάθε μαλ@@@ θέλει ένα κομμάτι από τον κ@@@ του. ΥΓ. Εσύ μαλ@@@…. Είσαι τόσο γαμ@@@ αγενής απέναντι σε εμένα και τον 94χρονο πατέρα μου».

Καταιγισμός αναρτήσεων

Δύο ημέρες αργότερα, η 36χρονη αποφάσισε να τα βάλει με τη μικρότερη αδερφή της -ξεκινώντας με μια χαμογελαστή selfie των δύο αδελφών που συνοδευόταν από μια πικρόχολη λεζάντα. «Αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από την αδερφή μου Μόργκαν μετά τον γάμο της, επειδή ανησυχεί τόσο πολύ για τη φήμη της, που με αποκάλεσε “τρελή” στο διαδίκτυο για να το ακούσει όλος ο κόσμος. Αυτό επηρέασε την ικανότητά μου να κάνω παιδιά και να γίνω μητέρα και πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου από περαιτέρω στενοχώρια από αυτό το τέρας που καθοδηγείται από το φαίνεσθαι».

Ακολούθησε ένας καταιγισμός αναρτήσεων στις οποίες συνέκρινε τη Μόργκαν με την κακιά Μοργκάνα της Disney και ένα οικογενειακό στιγμιότυπο που δείχνει τον Κλιντ Ίστγουντ με την Ντίνα και έξι από τα επτά παιδιά του στο ράντσο του στο Κάρμελ με λεζάντα: «Τα αδέρφια μου είναι περίεργα και ψεύτικα, μέσα και έξω».

Στη συνέχεια, η Κάθριν χαρακτήρισε την οικογενειακή ενότητα που είδαμε στον πολυτελή γάμο της Μόργκαν με τον Τάνερ Κούπμανς ως «μια παράσταση» και πρόσθεσε: «Τα αδέρφια μου είναι όλα σκα@@@».

Πήρε θέση και η μητριά της και απείλησε να την κλείσει σε ψυχιατρείο

Η Ντίνα, η οποία χώρισε με τον Κλιντ Ίστγουντ το 2014 πριν παντρευτεί τον δεύτερο σύζυγό της Σκοτ Φίσερ το 2016, μπήκε στη συνέχεια στη διαμάχη -αντιπαρατέθηκε με την Κάθριν μέσω γραπτών μηνυμάτων και απείλησε με νομικές ενέργειες και αποστολή σε ψυχιατρική μονάδα για τις αναρτήσεις της.

Απτόητη, η 36χρονη Κάθριν δημοσίευσε screenshots των μηνυμάτων στο Instagram, προσθέτοντας «να τι έχει να πει η ψεύτρα κακιά μητριά μου». Όπως μπορεί να δει κανείς στα μηνύματα, η έξαλλη Ντίνα λέει: «Ακόμη ένα σχόλιο για τη Μόργκαν στο διαδίκτυο -αν δεν σβήσεις αυτά που έχεις αναρτήσει, θα κινηθώ νομικά εναντίον σου. Η ψύχωσή σου οδηγεί σε μια πολύ κακή νομική πορεία και σε μια πορεία που θα μπορούσε να καταλήξει με την εισαγωγή σου σε ψυχιατρική κλινική. Σταμάτα τώρα. Το εννοώ νεαρή μου κυρία, σταμάτα το τώρα αμέσως. Θα χάσεις την οικογένειά σου για πάντα, όπως ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πέσουμε ήσυχα».

Άλλα γραπτά μηνύματα, συνοδευόμενα από μια λεζάντα γραμμένη από την Κάθριν που γράφει «η μητριά μου είναι μια άπληστη ψυχοπαθής με εμμονή στο χρήμα και μια ψεύτικη ριάλιτι σταρ», περιέχουν περισσότερες νομικές απειλές. Αναφέρονται επίσης σε προηγούμενο οικογενειακό καβγά για τον διακανονισμό του διαζυγίου της Ντίνα, με την 58χρονη να γράφει: «Θα σου δώσω διορία μέχρι αύριο το πρωί. Τότε θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα του πατέρα σου, τα οποία, σύμφωνα με σένα, έκλεψα, και θα σε μηνύσω».

Μια τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων δείχνει την Κάθριν να απαντά στην Ντίνα με το «Κάν’ το. Προικοθήρα», ενώ η μητριά της τής λέει να παίρνει τα φάρμακά της και να μην της επιτίθεται δημόσια. Η Κάθριν τότε κάνει άλλη μια ανάρτηση γράφοντας: «Η κακιά μητριά μου που κυνηγάει την κληρονομιά μου και την περιουσία του πατέρα μου θέλει να με κλείσει μέσα γιατί θέλει χρήματα».

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η 36χρονη δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία της με τη Μόργκαν, τη νύφη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, και σχολίασε: «Είναι η πιο σκληρή, πιο ρηχή και επιφανειακή γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Μηδενική συμπόνια για τους άλλους, εμμονή με την αυτοεικόνα της και τόσο σκληρή μέσα της όσο όμορφη είναι εξωτερικά, η εμφάνισή της θα ξεθωριάσει σαν λουλούδι και το μόνο που θα μείνει θα είναι ένα άκαρδο τέρας που θα συναντήσει την κακιά μου ετεροθαλή αδερφή».

Οι αναρτήσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ευτυχισμένη οικογένεια που παρουσιάστηκε στον γάμο της Μόργκαν στις 15 Ιουνίου και έρχονται επίσης σε αντίθεση με προηγούμενες αναρτήσεις για την 27χρονη.

Άλλα έγραφε για την αδερφή της πριν από μερικές ημέρες

Μια ανάρτηση της 9ης Ιουνίου χρησιμοποιεί την ίδια χαμογελαστή φωτογραφία των αδελφών μαζί με το τρολάρισμα, αλλά έχει λεζάντα «το μωρό μου μεγάλωσε και κάνει μωρά». Μια δεύτερη ανάρτηση που ανέβηκε την ίδια ημέρα δείχνει τις αδελφές μαζί ως παιδιά, με την Κάθριν να γράφει: «Γιορτάζω το μωρό ΜΟΥ, που μεγάλωσε και πρόκειται να αποκτήσει το μωρό ΤΗΣ! ΑΓΑΠΩ το μωρό ΜΟΥ και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη γι’ αυτήν και τη νέα της περιπέτεια στη μητρότητα».

Ετικέτες
Exit mobile version