Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

05

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρουβάς Τικ – Τοκ: Η χιουμοριστική ανάρτηση του τραγουδιστή που έγινε viral
LIFESTYLE

Ρουβάς Τικ – Τοκ: Η χιουμοριστική ανάρτηση του τραγουδιστή που έγινε viral

Ρουβάς Τικ - Τοκ: Ο τραγουδιστής χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο την πλατφόρμα

Ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok την Τρίτη 2 Ιουλίου, στο οποίο με χιουμοριστική διάθεση «τρολάρει» τον εαυτό του, για τις φωνητικές ασκήσεις που έκανε σε δημόσιο χώρο. Στο κλιπ, ο τραγουδιστής είναι καθισμένος σε ένα πάρκο -πιθανότατα της Αθήνας- και κάνει τις ασκήσεις τους, ενώ την ίδια ώρα οι περαστικοί τον παρατηρούν. Εκείνος δεν πτοείται και συνεχίζει. Στη λεζάντα του TikTok βίντεο, έγραψε: «Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι.. ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής». Η δημοσίευση του Σάκη Ρουβά έγινε viral στο ελληνικό TikTok μέσα σε λίγες ώρες, αποσπώντας χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από τους θαυμαστές του.

Ο τραγουδιστής έχει αρχίσει και κάνει όλο και περισσότερες αναρτήσεις στην εφαρμογή. Πριν από καιρό, είχε δημοσιεύσει και βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη, στο οποίο ανταλλάσσουν ένα φιλί. Το ζευγάρι φαίνεται σε ένα αυτοκίνητο, ενώ σε ένα σημείο, ο τραγουδιστής γυρνά το κεφάλι του προς το μέρος της και τη φιλά. Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται να του πειράζει τα μαλλιά, ενώ του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. «Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Σάκης Ρουβάς.

@sakisrouvas Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι.. ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής 😂 #sakisrouvas #funnytiktok ♬ A Summer Place – Hollywood Strings Orchestra

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις