Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παρί Σεν Ζερμέν: Η ακριβότερη μεταγραφή μετά τον Νειμάρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η ακριβότερη μεταγραφή μετά τον Νειμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Παριζιάνοι θέλουν να σπάσουν ρεκόρ μεταγραφής

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει κλείσει το θέμα της διαδοχής του Κιλιάν Εμπαπέ. Φαίνεται πάντως ότι έχουν καταλήξει στον εκλεκτό, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη, περίπλοκη και πανάκριβη. Για το τελευταίο, βέβαια (πανάκριβη), ανησυχία δεν υπάρχει μια και οι Παριζιάνοι παρουσιάζονται έτοιμοι να σπάσουν (ξανά) ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, η Παρί έχει επαναφέρει το θέμα για τον πιτσιρικά που κάνει θαύματα στην Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ σε επίπεδο… τρόμου. Να σημειωθεί ότι, ο 16χρονος από το 2022 έως το 2024 έχει 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 7 τέρματα και 7 ασίστ. Φέτος αγωνίζεται και στο Euro 2024 που έχει αγωνιστεί 4 φορές, δεν έχει σκοράρει, αλλά έχει 2 ασίστ.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα σημειώνει ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει αποφασίσει να πάει με 250.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως η Παρί πριν από επτά χρόνια είχε πληρώσει τη ρήτρα του Νεϊμάρ ύψους 222.000.000 ευρώ γράφοντας ιστορία, αφού ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδόσφαιρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις